nlc.hu
Sztárok

Ellie Goulding terhes, első képek a várandós sztárról

Csodaszép fotóval jelentette be a terhességét az első gyerekével várandós énekesnő, Ellie Goulding

Szinte az utolsó pillanatig várt Ellie Goulding és Caspar Joplin azzal, hogy megosszák az énekesnő rajongóival a hírt: hamarosan megszületik az első gyerekük. A brit énekesnő először mesélt a terhességéről.

A 34 éves Ellie Goulding néhány éve a Love Me Like You Do című slágerével vált világsztárrá és a sokmilliós rajongótábora most együtt örül a sztárral. Három óra alatt több tízezer rajongó árasztotta el a jókívánságokkal az énekesnőt, miután amerikai Vogue magazinban megjelent: a brit énekesnő első gyerekével várandós. 

Ellie Goulding sokáig titokban tartotta a terhességét: 

Ellie Goulding és a férje, Caspar Jopling boldogan meséltek arról, hogy éppen az esküvőjük után egy évvel, az első házassági évfordulójukon tudták meg az örömhírt. Tavaly augusztus óta csak a családtagoknak és a közeli barátoknak meséltek erről, most először az énekesnő a nyilvánossággal is megosztotta, milyen volt a várandósság első 30 hete. 

“Eleinte el sem akartam hinni, közben az első trimeszterben a rengeteg változással együtt elfogadtam a helyzetet. Teljesen megváltozott a testem, egészen másfajta energiám lett és ezzel nem tudtam egy ideig megbirkózni” – mondta Goulding, aki éppen a kicsi érdekében döntött úgy a férjével, hogy vidékre költöznek. 

“Nem találkoztunk senkivel, elég furcsa egy év volt, figyelembe véve azt is, hogy mi zajlik bennem éppen(…) Sosem voltam az típus, aki más nők történeteit hallgatta, és azon vagyok, hogy a pillanatnak éljek és nem akarok túl sokat aggódni a jövő miatt, mert minden nap egy kicsit más. Nagyon jó tervezgetni a gyerekszobát, vagy elképzelni, hogyan néz majd ki a gyerekem, de személy szerint jól elvagyok magammal, elfogadom a jó és rossz napokat, nem kell hozzá társaság.”

Goulding izgatottan készül arra, milyen lesz az anyaság, de biztosra veszi, hogy nem lesz sokáig otthon a kicsivel. “Már most alig várom, hogy visszamenjek turnézni. Sok időt töltöttem a stúdióban és várom a kihívásokat.”

Ellie Goulding brit énekesnő terhes

Ellie Goulding az első gyerekét várja, férjével nagyon boldogok (Fotó: Gettyimages)

 

Várandós sztárok meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top