nlc.hu
Sztárok

Óriási izgalmak a VV-ben

Ismerős arc tér vissza a ValóVilágba, és az is kiderült, hogy mennyi pénzért hagynák el a Villát a lakók

Mindenkinek megvan az ára, ez a mai adásból ki is derül.

Szombaton már ValóVilág-finálé – hihetetlen, hogy ilyen gyorsan eltelt ez a kicsivel több, mint három hónap. Az utolsó hét is tematikus az eddigi szériáktól eltérően, mindennap 1-1 ex villalakó megy be a játékosokhoz, és ad kért vagy kéretlen tanácsokat. Tegnap VV Krisztiánt láthattuk, ma pedig VV Viki költözik be.

A rövid előzetesből kiderült, hogy Viki szerint Mercinek csak úgy van esélye, ha leszakad Moh-ról, valamint azt is elárulta, hogy Moh volt a kedvence, ám történt valami… Ezt minden bizonnyal láthatjuk a mai adásban. 

Továbbá a Nagy Testvér feltette a kérdést, hogy kinek mennyi az ára: a villalakóknak egy papírra kellett felírniuk, hogy mennyi pénzért hagynák el a villát most azonnal. Az előzetes alapján egy embert kivéve mindenki azt írta, hogy nem hagynák el. Valaki viszont 8 millió forintot írt a lapra – vajon változtat ez bármit a 36 milliós főnyereményen?

VV Viki akkor és most:

vv viki akkor és most

VV Viki akkor és most (Fotó: RTL / nlc-montázs)

Ez történt még a VV-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top