nlc.hu
Sztárok

ValóVilág 10: VV Dani a jövőjéről

VV Dani: “Vannak terveim, de arról fogalmam sincs, mihez lehet az ismertséggel kezdeni”

Az első igazán szoros Párbaj most hétvégén volt, egy héttel a ValóVilág 10 befejezése előtt, és nem sokon múlt Dani veresége. Most ő mesél arról, hogyan képzeli a jövőjét.

Egy hajszál, konkrétan 3810 szavatat választott el attól, hogy győztesként térj vissza. Mit gondolsz, miért alakult így?

Szerintem azért, mert Moh volt a szimpatikusabb a nézőknek. Amit tudtam, megtettem, őszintén játszottan végig, és nem vagyok csalódott. 

VV Dani és VV Moh Párbaja volt az első szoros verseny a ValóVilág 10 történetében

VV Dani és VV Moh Párbaja volt az első szoros verseny a ValóVilág 10 történetében (Fotó: Sajtóklub)

Az elején nagy kedvenc voltál, aztán sokan hangot adtak azon véleményüknek, hogy Virággal túlságosan is különvonultatok, ezért keveset láttak belőled. Van, aki úgy fogalmazott, hogy ez már nem is a saját játékod volt. Te hogy látod, mennyire tudtad megvalósítani az eredeti elképzeléseidet? 

Ember tervez, Isten végez. Nem terveztem el semmit azon kívül, hogy jól akartam magamat érezni, aztán lassan átadtam magam az érzéseimnek, mert szerelmes lettem. A ValóVilág után is van élet és én arra koncentráltam, igenis szeretném folytatni az életemet és nem egy lapra tettem fel a jövőmet. Vannak terveim.

Mi lenne az? 

Amit mi elmondtuk már Virággal bent is, hogy összeköltözünk és szeretnénk majd mindketten a zenével foglalkozni. Egyelőre úgy két évet láttunk magunk előtt, de tartsunk ott, hogy itt kint mindent átbeszélünk ketten. 

A közös életeteket biztosan sok minden befolyásolja. Például kaptál már ízelítőt abból, milyen véleménnyel van rólad Virág édesanyja, a Villában erre reagáltál is. Szerinted ez hatással lesz a jövőtökre? 

Én mindent megpróbálok megtenni, hogy Virág élvezze a közös életünket és nehogy az legyen, hogy szomorkodik miattam, vagy azért, mert én nem próbálom meg rendezni a kapcsolatot az anyukájával. Nem fogok erőszakoskodni, az nem az én formám, hogy ráerőszakolom magam valakire. Nyilván az rosszul esett, hogy előítéletek mentén mondott rólam véleményt, mert nem volt szimpatikus, amiket csináltam vagy hogy például csúnyán beszéltem. Sok mindenre a nézők hívták fel a figyelmemet, amit sajnálok, kár, hogy korábban nem szólt nekem senki ezekért. szóval, majd igyekszem rendezni Virág anyukájával a viszonyomat, ha pedig nem sikerül, és jön hozzánk látogatóba, akkor majd lent leszek tejért. 

Ha azt mondom, hogy az interjú sokkal korábban készült, mint ahogyan azt ti megkaptátok, lényegében a kapcsolatotok elején. Változtat ez bármin, másképpen reagáltál volna, ha ezt tudod? 

Nem hiszem, szerintem nem reagáltam rosszul erre az egészre. Őszinte vagyok, és velem lehet beszélni, ha bárkinek bármi rosszul esett, leülünk és tisztázzuk. Ha utána nem leszek szimpatikus, akkor sem őt szeretem, hanem a lányát. 

ValóVilág 10: VV Dani a kiesése után sem volt elkeseredve

ValóVilág 10: VV Dani a kiesése után sem volt elkeseredve (Fotó: Sajtóklub)

Inkább arra gondolok, hogy a te viselkedésed sokat változott, ahogy haladtak a hetek, sokkal odaadóbb voltál. 

Egyelőre még senkivel sem tudtam beszélni, így nem ismerem a véleményeket, de később erről szívesen beszélek.

A bátyád véleményét mi már ismerjük, mert nem sokkal a Párbajod előtt beszéltünk vele és akkor azt mondta, hogy szerinte a villapárok nem szimpatikusak a nézőknek. Osztod ezt a nézőpontot? 

Nem a nézőkért, hanem magam miatt csináltam ezt. Semmit sem tettem azért a Villában, hogy produkáljam magamat a nézőknek, ha feltűnő voltam, akkor ez van, mert ilyen vagyok. Nyilván értem, hogy ez a nézőkről is szól, de szerintem azokra jobban odafigyelnek, akik őszinték, mint azokra, akik feltűnési viszketekségből produkálják magukat. 

A bántalmazó kapcsolatok miatt szakértők elemezték a ValóVilágot, és Renátó mellett te voltál a másik, akiről szó volt. Meglep ez téged? 

Igen. Virágnak szüksége is volt arra, hogy nyersebben beszéljek vele,. Láttuk, hogy jött be. Nagyon szeretem, ezért nem akarok most rosszat mondani, viszont azt mind láttuk, hogy egy szál micsodában szaladgált, és igenis, ha tényleg velem akart lenni, akkor ezért tennie kellett. Nem nőként, hanem lányként viselkedett, és lehet, hogy nyers voltam vele, de őszintén megmondtam neki a véleményemet arról, amit láttam. Úgy érzem, ez mind kellett ahhoz, hogy most itt vagyunk és szeretjük egymást. 

Azt mondtad, hogy Virággal hosszútávra tervezel. Kivel tartod majd a kapcsolatot a Villából a későbbiekben? 

Szerintem összeáll egy csoport, akikkel szívesen összeülünk majd kávézni, teázni, sörözni, amire lehetőség lesz. Gáborral fix, hogy nem, Amandával sem biztos, hogy szeretnék, de aki nyitott rá, azzal nagyon szívesen. Ez egy olyan élet volt itt bent, ami elképzelhetetlen volt régen. Tök más karakterek vagyunk, egymásra voltunk utalva, viszont ez örökre összekovácsol bennünket. 

Minden korábbi kiesőnek volt terve azzal, hogy mihez kezd majd az ismertségével. Te ezen gondolkoztál már? 

Fogalmam sincs, mihez lehet vele kezdeni. Nagyon szeretnék zenével foglalkozni és megmutatni magamat a világnak. Nem voltam azzal sem képben, mihez kezdesz a követőkkel, a nézettségeddel, mit csinál egy influenszer. szóval, szeretném megtudni, mit lehet ezekkel kezdeni és hogyan lehet ezekből jövőt építeni. Ha lehet egyáltalán. 

ValóVilág 10 játékosok meséltek nekünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top