nlc.hu
Sztárok

Vecsei H. Miklós váltja Szabados Ágit

Vecsei H. Miklós váltja Szabados Ágit

Új műsorvezetőt kap Szabados Ági kulturális podcastje! A Lapozz a 99-re! eddigi háziasszonya Vecsei H. Miklós színész-rendezőnek adja át a képzeletbeli stafétabotot.

A Lapozz a 99-re! hazánk legnépszerűbb kulturális podcastja, amely könyvekről és a könyvek mögötti történetekről szól. A produkció új műsorvezetőt igazolt: márciustól Vecsei H. Miklós beszélget a meghívott vendégekkel. A hírt a könyvesbolt-tulajdonos, Szabados Ági jelentette be a műsorban, és így köszöntötte a rendhagyó, 75. epizódban új szerepkörében a színészt:

„Boldog vagyok, mert szerintem egy méltó folytatása lesz a Lapozz-nak, hogy te veszed át. Nagyon szeretem a gondolataidat!”

A színész-rendező elárulta: úgy érzi, kicsit be volt zárkózva a színház világába, de sok más szféra érdekli, többek között a szociális témák, a komolyzene vagy éppen a könyvek.

„Szeretném a spektrumomat tágítani, úgy, hogy olyan embereket mutatok be, akik nagyon izgalmas dolgokkal foglalkoznak – mondta. – A POKET Zsebkönyvek missziója is az, hogy az emberek olvassanak telefonnyomkodás helyett. Az, hogy mit, nekem mindegy. A Lapozz-ban próbálom majd rávezetni a hallgatókat, hogy vegyék észre, ha az időt nem tartalmasan töltik. Olyan témákkal szeretnék foglalkozni, amelyek engem is érdekelnek, csak mondjuk eddig nem volt rájuk időm.”

Az RTL Klub híradósának távozásáról a a műsort készítő Betone Studio kreatív producere is megszólalt. „Nagyon köszönjük Áginak ezt a majdnem két évet, amit rengeteg munkával, energiával és szeretettel töltött meg. A produkciót a hallgatók eddig összesen 665 ezer meghallgatással tüntették ki, és egy közel ötvenezres közösség épült köré.”

szabados ági vecsei h miklós

Szabados Ágnes és Vecsei H. Miklós (Fotó: Lapozz a 99-re!)

Olvass még a podcast új műsorvezetőjéről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top