nlc.hu
Sztárok

Könyvesboltot nyit Szabados Ágnes

Könyvesboltot nyit az RTL Klub híradósa

Az RTL Híradója mellett Szabados Ágnesnek évek óta fontos projektjei kötődnek a könyvekhez is.
Szabados Ágnes magánélete

Amellett, hogy immár hatodik éve vezeti az RTL Klub Híradóját, Szabados Ágnes mindennapjaiban a könyvek is komoly szerepet játszanak. Évek óta fontos projektjei kötődnek hozzájuk. Többek között:

  • irodalmi podcastet vezet Lapozz a 99-re!címen,
  • Nincs időm olvasni kihívás! (NIOK) keretében 30 ezres online közösséget épített,
  • elvégezte a Pécsi Tudományegyetem egyéves könyvmenedzsment képzését.

A híradós nemrég úgy döntött, saját kiadót alapít, a jövő évi határidőnaplóját pedig már saját cége, a Libertine Books Kft. jelentette meg – írja a Forbes. És a híreknek ezzel még nincs vége: Szabados Ágnes, akinek korábban meggyűlt a baja a költözéssel, most a Facebook-oldalán jelentette be, hogy november 17-én hasonló néven könyvesboltot nyit a Margit híd budai hídfőjénél.
 
Amit ígérhetek: csak általam válogatott könyvek, amelyeket szerintem érdemes olvasni, a saját kiadványaim, és a személyes jelenlétem, mert hogy igyekszem a Híradó mellett minden időmet ott tölteni, hogy valóban segíthessek, ha nem tudjátok, mit olvassatok” – írja a posztjában a híradós, aki augusztusban békült ki a párjával.

Olvass még többet Szabados Ágnesről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top