nlc.hu
Sztárok

Baukó Éva kölcsönadott Alekosznak

Baukó Éva kölcsönadott Alekosznak, de azóta nem éri el telefonon

Baukó Éva kénytelen volt a közösségi oldalára posztolni.

Baukó Éva és Alekosz ezer éve ismerik egymást, a kapcsolatuk viszont mindig is hullámzó volt. Pár héttel ezelőtt kibékültek, de most úgy látszik, újra összevesztek. Méghozzá azon, hogy Éva kölcsönadott Alekosznak 150 ezer forintot, amit a mai napig nem adott meg neki, és nem is éri el semmilyen platformon.

Nagy Alekosz 3 héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt 150 EZER FORINTOT fára, mert nem tud fűteni,...

Közzétette: Eva Bauko – 2021. február 25., csütörtök

„Nagy Alekosz 3 héttel ezelőtt könyörgött nekem, hogy adjak kölcsön pénzt 150 EZER FORINTOT fára, mert nem tud fűteni, és sajnos nincsen pénze, mert elköltötte, 20 ezer forintos konyakokra, meg 15 ezer forintos szivarokra! Többszöri levélváltás után sem válaszol nekem! Én nem is akartam neki adni, de annyira nyomorultan rimánkodott, hogy lyukat beszélt a hasamba és végül mégis adtam neki! Azt ígérte, hogy 1 héten belül megadja! Én eddig vártam türelmesen, többször felszólítottam, hogy adja meg, de most már ott járunk, hogy nem válaszol az üzeneteimre és a telefont sem veszi fel! Már csak azért is írtam ki, ha ismerősei látják, ne adjanak neki kölcsön! Nehogy másokat is átverjen, ahogy engem! Bár félő, hogy nem én vagyok az egyetlen, akitől kölcsönkért és nem akarja visszaadni!” – írja a közösségi oldalán Baukó Éva. 

Feszültség a sztárvilágban:

baukó éva alekosz

Baukó Éva és Alekosz (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top