nlc.hu
Sztárok

Huszty Dániel autóbalesete

Huszty Dániel majdnem meghalt 7 éve, de azóta sem tudja, ki volt az autóbaleset felelőse

Huszty Dániel focista hét évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet egy figyelmetlen autós miatt. Egy hétig kérdéses volt, életben marad-e, a balesetnek pedig azóta sincs meg a felelőse.
Huszty Dániel labdarúgó

Huszty Dániel labdarúgó 2014. október 5-én egy barátja mérkőzését nézte meg, majd a meccs után Pécs felé autóztak, amikor egy óvatlan sofőr miatt derékba tört az akkor 23 éves focista karrierje. A figyelmetlen autós miatt letértek az útról – hogy elkerüljék a frontális karambolt –, és fának csapódtak.

Az autóban egy férfi meghalt, Huszty Dániel pedig csak a szerencsének köszönheti az életét. Újra kellett éleszteni, egy hétig bizonytalan volt, hogy életben marad-e. Az orvosok 20 százalékot adtak neki a túlélésre, és nullát arra, hogy újra sportoljon – idézte fel a Tényeknek a baleset utáni időszakot Huszty Dániel.

Fél évig kezelték kórházban, de hihetetlen kitartásának és élni akarásának köszönhetően visszatérhetett a pályára csaknem egy évig tartó rehabilitáció után. Testén máig viseli az autóbaleset okozta sérüléseket, és eleinte tartott attól, hogy autóba üljön.

A focista azóta sem tudja, ki volt a vétkes sofőr, a rendőrség nem találta meg az autóst. Huszty Dániel úgy gondolja, ez nem változtat semmin.

„Nem gondolnám, hogy nekem attól jobb lesz, hogy kiderül, hogy ki volt az”

– fogalmazott, és azt sem tudná, mit mondana neki.

Huszty Dániel jelenleg az Újpest egyik futball csapatában játszik. Még mindig nem érzi magát száz százalékosnak, de úgy gondolja, a balesettől egy újabb lehetőséget kapott az élettől, hogy bizonyítson.

(Kiemelt kép: Instagram/Huszty Dániel)

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top