nlc.hu
Sztárok

Karsai Zita hamarosan szül

Karsai Zita tart a szüléstől: „Hogy én mit szeretnék, másodlagos, az lesz, amit az orvos mond”

Karsai Zita már a hetedik hónapban jár. A táncos részleteket árult el magánéletéről.

Karsai Zita és és párja, Géza mindössze fél éve ismerték egymást, amikor megfogant a kislányuk.

„Nyolc éve már, hogy Németországban telepedtem le. Ott élek, ott dolgozom, és ezen nem is állt szándékomban változtatni. Aztán a sors közbeszólt. Egy kinti magyar buliban megismertem a Magyarországon élő Gézát, akivel szinte azonnal egymásba szerettünk” – mesélte Karsai Zita, aki azt is elárulta, hogy a gyerek születése után is kétlaki életet akarnak élni, vagyis továbbra is ingáznak Németország és Sukoró között. A táncos és párja nem ragaszkodnak az esküvőhöz, mint mondják, boldogabbak nem is lehetnének, és jelenleg egészen más kérdések izgatják őket. Például, hogy lehet-e apás szülés, még az sem dőlt el biztosan, hogy természetes úton vagy császárral hozza világra a kislányát.

„Hogy én mit szeretnék, másodlagos, az lesz, amit az orvos mond. De most úgy áll, hogy császározni fognak… Két gerincsérvem van, ami félő, hogy a nyomás alatt kiújulhat, ráadásul Lili hosszú hetek óta keresztben fekszik. Most várunk, hogy a szülésig megfordul-e.”

A teljes interjú a Story magazin e heti számában olvasható.

Karsai Zita és párja nem ragaszkodnak az esküvőhöz

Karsai Zita az e heti Storyban magánéletéről mesél

Sztárok, akik hamarosan szülők lesznek:

(Nyitókép: Tamás Korponai /smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top