nlc.hu
Sztárok

Britney Spears kamasz fiai

Magasabbak az anyjuknál Britney Spears kamasz fiai

Régen láthattunk friss fotót Britney Spears énekesnőről és fiairól. A két kamasz olyan nagyra nőtt, hogy már magasabbak az anyjuknál.

Alig néhány hete mutatták be a Framing Britney Spears dokumentumfilmet, amelyben a The New York Times csapata arra vállalkozott, hogy megpróbálja bemutatni, hogyan lett a kilencvenes évek ragyogó popsztárjából, egy homályos döntés után, gyámság alá került, abból szabadulni nem tudó kizsigerelt híresség. Rámutat a média, a család és a rajongók felelősségére is, ám néhány bocsánatkérésen túl, nagyobb változást nem hozott Britney életébe. 

A 39 éves énekesnőről sokan úgy tartják – elnézve a kissé tényleg különös Instagram-videóit -, hogy rabságként éli meg a gondnokságot, és mélyen befolyásolva, valamint kontrollálva van. Ő maga erről egyébként soha nem nyilatkozott, de egyszer próbálta elérni, hogy apja helyett, a húga legyen a gyámja. Ám próbálkozása sikertelen volt. 

Free Britney mozgalom

„Free Britney” – skandálják a rajongók, akik szerint a gyámsággal rabságban tartják az énekesnőt.

Néhány éve még X-Faktor egyik mentora volt, és saját Las Vegas-i show-műsort vitt. Most pedig minimum zavartan viselkedik a közösségi médiára feltöltött felvételeken.

Britney Spears két fiú édesanyja, Jayden már 14 éves, Sean Preston pedig betöltötte a tizenötöt. A jelenlegi álláspont szerint Britney és exe, Kevin Federline a gyermekfelügyeleten 30-70 százalékban osztoznak a férfi javára, melyen az énekesnő  nagyon szeretne változtatni. Jaydenről és Sean Prestonról legutóbb tavaly szeptemberben láthattunk friss képeket az anyjuk Instáján, ám március elsején ismét szerepeltek a híres mama közösségi oldalán.

Britney Spears és a fiai

Britney Spears és a fiai 2021-ben (Fotó: Instagram/Britney Spears)

„Őrület, hogy repül az idő! A fiaim már ilyen nagyok! Tudom, tudom, hogy minden anyukának nehéz látni, milyen gyorsan nőnek a gyerekei. Rendkívül szerencsés vagyok, mert a két babámból nagyszerű, kedves úriember lett. Úgy tűnik, hogy valamit jól csináltam… Mostanában nem posztoltam fotót a gyermekeimről, mert olyan korban vannak, amikor próbálják megtalálni önmagukat kitalálni, hogy kik is ők, ezt pedig maximálisan megértem. De most nagyon szerettem volna feltenni ezt a képet, és végre megengedték. Most már nem érzem azt, hogy kimaradok valamiből, azt hiszem, elmegyek ünnepelni!… Oh, a fenébe, gondolom, a menő anyukák nem csinálnak ilyet… Hát, jó, majd helyette csendben könyvet olvasok” – írta a fotóhoz az énekesnő,  aki a naplementében fotózkodott a gyerekeivel.

Híres szülők gyermekei:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top