nlc.hu
Sztárok
Véget ért Kovács Dóri párkapcsolata

„Beláttuk, így nem lehet élni” – szakított Kovács Dóri, hosszas őrlődés után döntött így az Éjjel-Nappal Budapest sztárja

Már a karantén első hulláma is próbára tette a szerelmüket.

Hosszas őrlődés után döntött Kovács Dóri a szakítás mellett. Egy évig élt se veled-se nélküled kapcsolatban Robival, akivel az elején úgy tűnt, hogy egy szenvedélyes szerelem bontakozik köztük. A szenvedély valóban megvolt, de a folyamatos feszültség megölte a szerelmet.

Kovács Dóri

A kozmetikusként is dolgozó Kovács Dóri bízik abban, hogy a munkaterápia segít majd begyógyítani a sebeket (Forrás: Fókusz – videó)

„Elképesztő szenvedélyes szerelem volt közöttük, ám emiatt sokat is veszekedtünk, és idénre beláttuk azt, hogy sajnos el kell engednünk egymás kezét, mert így nem lehet élni. Éppen ezért elbúcsúztunk egymástól” – nyilatkozta a Fókusznak az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárja.

„Én szerelmes voltam, de a szerelem, a lila köd az nem feltétlenül egyenértékű a békével és a harmonikus kapcsolattal” – vallotta be Kovács Dóri, aki villámgyorsan bútorozott össze a párjával, ám a párkapcsolatukat már a karantén első hulláma próbára tette.

„Azt gondolom, hazudik az, aki azt mondja, hogy egy szakítás, egy elengedés nem fájdalmas – jelentette ki a tavaly térdműtéten átesett sorozatsztár, aki időközben sikeres kozmetikusi vizsgát tett, és bízik abban, hogy a munkaterápia segít majd begyógyítani a sebeket.

Nekik is mostanában ért véget a párkapcsolatuk:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top