nlc.hu
Sztárok
Ismét válik Fekete Dávid

Elhagyta a felesége az exmegasztáros Fekete Dávidot, az énekes nyilvánosan szólt be exének és annak új párjának

Válik Fekete Dávid, tönkrement a második házassága is.

Szakított az egykori megasztáros Fekete Dávid és 11 évvel fiatalabb felesége. A 34 éves énekes a közösségi oldalán jelentette be, hogy tönkrement a házassága, mivel a párja, Regina egy másik férfi oldalán keresi a boldogságot. A közzétett, keserű hangvételű posztban nyilvánosan beszólt a feleségének és annak új barátjának.

Fekete Dávid

Zátonyra futott Fekete Dávid második házassága is (Forrás: fekete_david_singer / Instagram)

„Feleségemmel külön utakon folytatjuk, mivel ő más férfi oldalán keresgéli a boldogságot. Kedves Valaki (én tudom ki) most nem nevezlek meg, tőlem nem kell félj, de remélem tudod, hogy egy 3 gyermekes családot tettél tönkre. Érzelmileg ezt már nem tudom akceptálni. (…) Nem is értem, hogy lehettem annyira bizakodó és pozitív, hogy azt gondoltam, nem csak a jóban, hanem a rossz időkben is kitartasz majd mellettem. Köszönöm Neked, Nektek, hogy nem elég a temérdek problémám, még rám került ez a súly is. Tudom Tudom… Ilyen az élet… egyszer fent, egyszer lent. Sok jót Nektek... – olvasható a Facebook-bejegyzésében.

Kedves Ismreősök, barátok! Mivel magánéletemet nagyrészt a nyilvánosság elött éltem... Egyszer, számot kell adni...

Posted by Fekete Dávid Hivatalos on Thursday, March 4, 2021

Fekete Dávid – akinek az első felesége az énekesnő Cserpes Laura volt – és párja, Regina 2019 nyarán házasodott össze, az ikerfiaik 2020 januárjában születtek. A házaspár közösen nevelte Regina előző kapcsolatából született kislányát is.

Még több friss szakítás a celebvilágban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top