nlc.hu
Sztárok

Nyertes Zsuzsa bombaformában van

Te elhiszed, hogy Nyertes Zsuzsa 62 éves? – akkor és most fotóját imádni fogod

A 62 éves Nyertes Zsuzsa mindig pozitív, és előre tekint. Talán ebben rejlik fiatalságának titka. A színésznő tényleg megállította az időt.

Nyertes Zsuzsa 1983-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd rögtön a Vidám Színpadhoz szerződött. 2013 óta a megújult Vidám Színpadon is játszik.

Nyertes Zsuzsa akkor és most

Nyertes Zsuzsa 1985-ben (bal kép) (Fotó: MTI Zrt. Fotóarchívum) és Nyertes Zsuzsa napjainkban (jobb kép) (Fotó: smagpix/Birton Szabolcs)

„Csodálatos évtizedeket töltöttem a Vidám Színpadon. Bodrogi Gyuszi húsz éven át csodálatos igazgatóm, valamint rendezőm és partnerem volt, akivel millió darabban szerepeltünk együtt” – mondta az nlc.-nek adott interjújában Nyertes Zsuzsa, aki a kabarétól a vígjátékon át a musicalig sok előadásban nyújtott felejthetetlen alakítást, számos filmben és sorozatban szerepelt szőke csábítóként. 

Édesapját tavaly vesztette el

A színésznő tavaly nyáron vesztette el édesapját, akit azóta is mélyen gyászol. Nyertes Zsuzsa édesapja 88 éves volt, ám mivel nagyon közel álltak egymáshoz, a mai napig minden rá emlékezteti.

„A tragédia napján kértem anyut, hogy adja át a telefont apunak, de ő épp vacsorázott, és azt üzente, hívjam később. Erre már nem került sor. Alig egy óra múlva anyu hívott és zokogva közölte, hogy apu nagyon rosszul lett, a mentők épp akkor érkeztek meg. Rossz előérzettel ugrottam be a párom mellé a kocsiba; percek alatt ott voltunk, sajnos, mégis elkéstünk” – nyilatkozta korábban a Borsnak Nyertes Zsuzsa.

A család a mindene

Nyertes Zsuzsa lánya, Zsuzsó már 27 éves, és nagyon szoros a kötelék: lánya ugyan már nem a szülői házban él, de mindennap beszélnek. Zsuzsó HR-es lett, és munkaerő-toborzással foglalkozik.

A színésznő 46 éve él együtt párjával, Gulyás Attilával, akivel kapcsolatuk boldog és kiegyensúlyozott esküvő nélkül is. A férfi csak ritkán mutatkozik a színésznővel a nagy nyilvánosság előtt.

Nyertes Zsuzsa akkor és most

Nyertes Zsuzsa családjával még 2007-ben: férje, Attila és lányuk, Zsuzsó (Fotó: Rákosi Péter/smagpix)

Nyertes Zsuzsa jövőbeni terveiről is mesélt

„Életem végéig szeretnék színpadon lenni. Nem tudnám elviselni, ha nem tudnék színpadra állni valami oknál fogva, legyen az betegség vagy a memóriám. Nem akarok otthon tíz évet szenvedni színház nélkül. Nekem akkor végem lenne. Ott van a drága Sztankay Pista, akivel szintén sokat játszottam együtt. Háttérbe vonult, mondta, hogy többet nem akar színpadra állni, rá két-három évre el is ment. Először meghalt, mint színész, másodszor pedig mint ember. A vágyam, hogy végigjátszhassam az életem. Nincsenek szerepálmaim, amúgy is elég nehéz korban vagyok” – mondta korábban az nlc.-nek Nyertes Zsuzsa.

Nyertes Zsuzsa akkor és most

Nyertes Zsuzsa Beleznay Endrével 2019-ben (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

Olvass még a híres magyar kabaréról és a műfaj hírességeiről!

(Nyitókép: MTI Fotóarchívum)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top