nlc.hu
Sztárok

Így él Tom Bateman, a Ne higgy a szemének! főszereplője

5+1 dolog, amit nem tudtál Tom Batemanről, a Ne higgy a szemének! főszereplőjéről

Ha másért nem, a szívdöglesztő Tom Bateman kedvéért megéri megnézni a Ne higgy a szemének! című sorozatot.

A Ne higgy a szemének! (eredeti címén: Behind her eyes) című sorozatban egyértelmű, hogy a legjobb dolog – az izgalmas sztorin kívül – Tom Bateman jelenléte és skót akcentusa, amitől még szexisebb a színész – ha ez egyáltalán lehetséges. Mivel most a fél világ szerelmes a színészbe, ezért mesélünk róla öt olyan dolgot, amit nem biztos, hogy tudtál.

1. 13 testvére van

Bateman fogalmai a nagy családról egész mások, mint nekünk, hiszen 13 testvérrel, köztük az ikertestvérével, Merlinnel nőtt fel. A testvéreivel abszolút támogatják egymást, de csak Bateman lépett a színészi pályára, erről a People magazinnak adott interjúban így viccelődött: „Én vagyok az egyetlen hülye a testvérek között.” A többiek között van tanár, pilóta, ingatlanközvetítő, szociális munkás… A színész szerint ez a sokféle karrier nagy előnye annak, hogy ennyi testvére van, mert így mindig, minden problémára talál segítséget családon belül.

2. Szupersztárokkal együtt szerepelt

Az alig 31 éves színész eddigi pályafutása alatt igazi szupersztárokkal szerepelt már együtt a filmvásznon, olyan világsikert aratott filmekben, mint a Gyilkosság az Orient expresszen, a Dermesztő hajsza vagy az Ó, anyám! A szerepei során együtt játszott Liam Neesonnal, Goldie Hawnnal, Amy Schumerrel, Penélope Cruzzal, Johnny Depp-pel, Willem Dafoe-vel, Michelle Pfeifferrel vagy Olivia Colmannal. Saját bevallása szerint nagyon szerencsés, amiért ilyen fiatalon már ennyire szép karriert tudhat magáénak.

Amit nem tudtál Tom Batemanről
Megnézem
Összes kép (3)

3. Imádja a történelmi drámákat

A Ne higgy a szemének! sztárja imád történelmi, kosztümös drámákban szerepelni. Erre a Beecham House című sorozat forgatása során ébredt rá, amikor elhatározta, hogy minél több hasonló produkcióban szeretne részt venni. Nemcsak a kosztümök miatt, hanem azért is, mert a drámákban ki lehet fejezni nagy érzelmeket, amiről a való életben eléggé leszoktak Bateman véleménye szerint az emberek.

4. Az év férfija lett

2018-ban megnyerte az év férfija díjat, melyet a GQ magazin oszt ki minden évben. Természetesen ilyenkor nemcsak a külső alapján választanak, hanem a jelöltek munkásságát is alaposan megvizsgálják, mielőtt döntenének. Bateman ezzel a kommentárral fogadta el a díjat: „A világ egyik legszerencsésebb emberének érzem magam, mert azt csinálhatom mindennap, amit szeretek, és ha ez a díj egy jel arra, hogy folytassam az utamat, akkor így teszek.”

5. Utálja visszanézni magát a filmvásznon

Azt hinnénk, hogy egy ilyen szép ember, mint a Ne higgy a szemének! sorozat főszereplője, biztos imádja nézni magát a képernyőn, de nagyobbat nem is tévedhetnénk. Egy interjúban Bateman ugyanis elárulta, hogy kifejezetten utálja visszanézni magát, leginkább azért, mert nem tud függetleníteni a saját személyétől, és nem képes nyugodtan nézni a filmet, mert folyton kritizálja saját magát a fejében.

5 tény, amit tudnod kell Tom Batemanről

Tom Bateman a Ne higgy a szemének! című sorozatban (Kép: IMDb)

+1. Szerelmet hozott neki a forgatás

Még a Gyilkosság az Orient expresszen forgatásán ismerkedett meg Daisy Ridley színésznővel, akivel immár négy éve él boldog párkapcsolatban. Két éve már egy gyönyörű gyémántgyűrű is csillog a színésznő ujján, ám ő soha nem erősítette meg az eljegyzésük hírét. „Soha nem beszéltem a magánéletemről, és ezután sem fogok. Ez egy nagyon szép gyűrű a kezemen, valóban” – mondta a Marie Claire magazinnak 2019-ben Ridley.

Daisy Ridley és Tom Bateman

Daisy Ridley és Tome Bateman Londonban (Fotó: Ray Crowder/GC Images)

Via; Kiemelt kép: IMDb

Ajánlunk jó filmeket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top