nlc.hu
Sztárok

Simon Baker új szerelme

Ezt a nőt szereti a Mentalista frissen elvált sztárja, Simon Baker

22 év házasság és három közös gyerek után, Simon Baker a Mentalista sztárja új életet kezdett. Most ezt a hölgyet szereti.

Tavaly nyáron még arról számoltunk be, hogy már 22 éve él boldog házasságban a Mentalista sorozat 51 éves sztárja, Simon Baker. Az ausztrál színésznek és feleségének három nagykorú gyermeke van. Ám sok minden változott tavaly óta. Simon Baker és 53 éves felesége, Rebecca Rigg házassága megromlott, és idén januárban a válás mellett döntöttek. „A szakítás ellenére is barátok maradunk, és három gyermekünk örökre a legfontosabb marad az életünkben” – tudatták akkor a közleményükben. 

Simon Baker és felesége

Simon Baker és felesége, Rebecca Rigg 2019-ben (Fotó: Profimedia)

A színész azonban nem sokáig volt szingli. A napokban a 36 éves Laura May Gibbs oldalán látták strandolni és ölelkezni, ezzel pedig elég egyértelmű lett, hogy a népszerű sorozat egykori sztárjára ismét rátalált a boldogság.

Simon Baker és új párja, Laura May Gibbs

Simon Baker és új párja, Laura May Gibbs (Fotó: Profimedia)

A Daily Mail természetesen már azt is megtudta, hogy az aranyláncos, fekete bikiniben úszkáló hölgy jógával tartja formában magát. A számos ékszert és tetoválást is viselő divattervező ujján pedig egy látványos gyémántgyűrű is csillogott.

Simon Baker, Laura May Gibbs

Sokáig strandoltak Ausztrália egyik nem éppen eldugott tengerpartján (Fotó: Profimedia)

A Mentalista főszereplője és egykori felesége már árulják egykori közös otthonukat. A Santa Monica eldugott részén található, hat hálószobás, négy fürdőszobás kulipintyót 6.3 millió dollárért hirdetik.

Simon Baker háza

Simon Baker és felesége egykori háza már eladó (Fotó: Profimedia)

#sorozatdaráló:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top