nlc.hu
Sztárok

Badár Sándor kétszer kapta el a koronavírust

Badár Sándor már kétszer elkapta a koronavírust: „Általában lerázom magamról a dolgokat, most viszont azt éreztem, hogy itt a pusztulat”

Most már mosolyogva tud beszélni Badár Sándor arról, amin keresztülment, miután másodszorra is koronavírusos lett.

A Reggeli vendége volt Badár Sándor, aki mosolyogva ült le a műsorvezetőkkel beszélgetni, ők pedig azonnal belevágtak a történet közepébe. Így azonnal megtudtuk a színész-humoristáról, hogy kétszer kapta el a koronavírust. 

„De csak egyszer fizettem érte” – válaszolta viccesen Badár, aki eleinte nagyon boldog volt, hogy a dél-ázsiai útján nem fertőződött meg, de a biztonság kedvéért visszatérve nem haza ment, hanem a Dumaszínház fölött, egy kis lakásban húzta meg magát. Az ázsiai út után semmi baja nem lett, három hónapra rá, májusban egy mezőgazdasági szakáruházban volt vásárolni.

„Orgazmus közeli állapotú emberekkel találkoztam, akik boldogok voltak, hogy műtrágyát és permetlevet vásárolhatnak, és telibe köhögtek. És akkor hazamentem és kész, ennyi volt.”

Badár akkor mindenféle gyógymódot kipróbált már, de ahogy mondta, neki nem a testi tünetek voltak a legsúlyosabbak.

Badár Sándor kétszer kapta el a koronavírust

Badár Sándor kétszer kapta el a koronavírust

„Minden határon túl voltam ezzel a Coviddal, az első hullámban, amikor még nem tudtunk róla semmit, nem voltunk biztosak még, nem haltak meg híres emberek, viszont meg voltunk győződve arról, hogy mindenki ki fog pusztulni. Nem volt ellenszer, nem voltak vakcinaproblémák, hogy melyiket válasszuk, melyiket ne. Az első két nap az elég érdekesen indult, mert reggel még semmi bajom nem volt, aztán negyed óra alatt szaladt fel 37,2-ről 39-re a lázam, ami nem is akart lemenni, aztán jött egy nagyon erős fejfájás, ami két napig tartott, aztán jött egy nagyon erős köhögőgörcs, ami szintén két napig tartott. Az ember ott a magányában elkezd gondolkodni ezen, és szerintem ez a legkeményebb a vírusban, hogy ha elkerülsz kórházba, ott is magányos vagy. Nem látogatnak, nem kapod az energiát másoktól. Én is egyedül voltam otthon, elkezdtem nézni a tévét, az internetet, miről szól a vírus, mi ennek a hátulütője, és mindenhol azt láttam, hogy mossunk sűrűn kezet, alkoholos ronggyal töröljük a kezünket, alkoholos ronggyal töröljük az orrunk környékét, és végül annyiszor olvastam, hogy alkohol, alkohol, alkohol, hogy mondom, nekem ebből van itthon egy kisebb dózis. És mi a legjobb módja annak, hogy az ember bevigye az alkoholt? A vírus ugye itt a toroknál kezdődik, és úgy voltam vele, hogy akkor pusztítsuk, és beinhaláltam, ami belefért. Az első szippantás olyan volt, mint az aranylövés. Nagyon veszélyes.”

Most már vidáman elevenítette fel a senkinek sem javasolt gyógymódot a sztár, de hozzátette, hogy szerinte a Covid legrosszabb hatása az a depresszió. Magát egy igazi életigenlő embernek tartja, de Badár elismerte, ezen nehezen tette túl magát. 

„Általában lerázom magamról a dolgokat, most viszont azt éreztem, hogy itt a pusztulat. Főleg a magány miatt, mert ezt nem lehetett megosztani senkivel. Beborultam, sírógörcsök kaptak el, indokolatlanul egyébként. Ezért döntöttem úgy, hogy ha el kell pusztulni, akkor vidáman.”

Badár Sándor szerencsésnek tartja magát, amiért nem volt komolyabb fizikai baja. Amikor októberben másodszorra is elkapta a koronavírust a sztár, akkor három nap alatt szaladt át rajta, és sokkal jobban is viselte lelkileg is a helyzetet. Ma már azt mondja, bármilyen oltás jobb, mint a bezártság, és ha csak így nyílik ki a világ, akkor legyen.

„Amikor kanyaróoltást kaptam, döntési lehetőségem sem volt, és a katonaságnál sem.”

Sztárok és a koronavírus: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top