nlc.hu
Sztárok

Csődöt jelentett egy képügynökség Meghan Markle miatt

Meghan Markle miatt csődölt be egy képügynökség

Az amerikai képügynökség, a Splash News & Picture Agency csődöt jelentett, miután képtelen volt fizetni a Meghan Markle-lel szembeni perköltségeit.
Meghan Markle

Markle azután perelte be az ügynökséget, hogy fotókat közöltek arról, ahogy családjával kikapcsolódnak Kanadában. A képügynökség nem tudta törleszteni az emiatt felvett egymillió dolláros hitelt, ezért csődöt jelentett – írja a 444.

A Splash szerdai közleményéből kiderül az is, hogy olyan típusú csődöt jelentettek, ami valójában csak egy szerkezetátalakítást jelent, így a dolgozóikat nem érinti. hogy csődöt jelentettek.

Markle-t, férjét, Harry herceget és fiukat, Archie-t még 2020 januárjában fotózták le Vancouverben, miközben kutyát sétáltattak, nem sokkal azután, hogy bejelentették, otthagyják a brit királyi családot. Alig egy évvel később, decemberben több sajtóorgánum, köztük a BBC és a Splash is közölte, hogy „többé nem készítenek engedély nélküli fotókat a hercegi pár családjáról”.

Harry hercegék régóta nem titkolt, mély ellenszenvet táplálnak a sajtóval szemben. Harryt és a brit királyi családot ugyanis a mai napig kísérti a Diana hercegnőt szó szerint élete utolsó pillanatáig üldöző fotóshad emléke.

Azt is kimondta, hogy részben a sajtót teszi felelőssé amiért visszaléptek a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióiktól, pénzügyileg függetlenné kívánnak válni, és a jövőben idejük egy részét Kanadában töltik.

Harry tavaly októberben – miután több lap ellen is jogi eljárást kezdeményezett magánélete védelme érdekében – hosszú és rendkívül éles hangvételű közleményt adott ki, amely szerint a sajtó ugyanúgy bánik vele és feleségével, mint egykor Dianával.

„Leginkább attól félek, hogy a történelem megismétli önmagát. Elvesztettem édesanyámat, és most azt kell látnom, hogy feleségem is ugyanezen befolyásos erők áldozatává válik” – fogalmazott őszi közleményében a herceg.

Fotó: Getty Images

(444)

Kapcsolódó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top