nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka a szerelméről

Kárpáti Rebeka: ,,Megtaláltam azt a férfit, akivel családot szeretnék”

Gyermekkori álmát váltotta valóra nemrég Kárpáti Rebeka, elkezdett ruhákat tervezni és létre is hozta saját ruhamárkáját. A TV2 műsorvezetője azóta folyton rajzol, ötletel, és ideje nagy részét vállalkozása fejlesztésével tölti...

Sokat gondolkozott Kárpáti Rebeka az első karantén idején, hogy milyen vállalkozásba kezdhetne otthon. „A legtöbb műsoromat és projektemet elhalasztották, így volt időm ötletelni. Eszembe jutott egy még ki nem bontakozott gyerekkori álmom, hogy ruhákat fogok tervezni, és tavaly a ráérős időmben elkezdtem papírra vetni az ötleteimet” – emlékezik vissza a Jóban Rosszban egykori színésznője. 

Kárpáti Rebeka saját ruhákat gyárt (Fotó: Kárpáti Rebeka)

Kárpáti Rebeka saját ruhákat gyárt (Fotó: Kárpáti Rebeka)

,,Egyszerű, jól kombinálható és kihasználható alapdarabokat szerettem volna létrehozni, ha valaki állandóan úton van, akkor legyen egy olyan ruha nála, amit mindenhol viselhet. Egy tárgyaláson, egy vacsorán, vagy a munkahelyén. Egyszerű, de egyben nőies fazonokban gondolkoztam a minimalizmus jegyében, hogy legyen az adott ruha szexis, de egyben kényelmes és elegáns is.”

Kárpáti Rebeka létrehozta saját márkáját, és azóta is folyamatosan tervez. „Mindig van nálam egy mappa, ha jön valami ötlet, azonnal papírra vetem. Szeretek rajzolni és gondolkozni újabb és újabb ruhatípusokon. A hosszú távú terveim között szerepel, hogy molett alkatokra is tervezek majd ruhákat, remélem ezt is meg tudom majd valósítani” – részletezi a műsorvezető. 

A modell közben nagyon jól összecsiszolódott fodrász párjával, akivel már hónapok óta együtt is laknak. „A karantén idején derült ki igazán, mennyire szeretjük egymást. Azt hiszem tényleg megtaláltam azt a férfit, akivel később majd családot szeretnénk. Egyelőre mindketten a saját vállalkozásunkra koncentrálunk, de egy az elképzelésünk a jövőnket illetően.”

Hírességek, akik saját márkával büszkélkedhetnek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top