nlc.hu
Trend

Plus size kollekciót tervez Kárpáti Rebeka

Kárpáti Rebeka nyárra plus size kollekciót tervez a saját ruhamárkájával

A celeb-influenszer a Life TV reggeli műsorának vendégeként mesélt a nagyszabású terveivel a saját ruhamárkájával kapcsolatban, valamint elmesélte azt is, mennyire fontos számára a pozitív testkép népszerűsítése.

A Covid első hulláma idején született meg a pozitív testképet hirdető Kárpáti Rebeka fejében a gondolat, hogy itt az ideje megvalósítani régi álmát, és egy saját ruhamárkát alapítani. A gondolatot tett követte és tavaly év végére napvilágot látott a Kinda, ami elsőre női alapruhadarabokkal tört be a piacra, egyelőre egy webshop formájában. Kárpáti szeretett volna egy pop up store-t is felsorakoztatni a márkát erősítendő, de a járványhelyzet miatt ezt a tervét egy időre félretette – derült ki a Life TV Ébredj velünk! című reggeli műsorából.

Kárpáti Rebeka az V. Budapest Central European Fashion Week divathét szombati napján a Bálna Budapestben 2019. november 9-én (fotó: Profimédia)

Kárpáti Rebeka az V. Budapest Central European Fashion Week divathét szombati napján a Bálna Budapestben 2019. november 9-én (Fotó: Profimédia)

Kárpáti Rebeka nem tervezi, hogy megálljon az alapdaraboknál. Nagy terve, hogy nyárra egy plus size kollekcióval is előrukkoljon, ugyanis úgy látja, hogy ezekben a méretekben a nők sokkal szerényebb választékból válogathatnak csak, és ezen szeretne változtatni.

Kárpáti Rebekából sosem elég:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top