nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka retusálatlan feneke

Kárpáti Rebeka retus nélkül mutatta meg a fenekét

Kárpáti Rebekának az a célja a képpel, hogy több legyen a követői önbizalma.

Egyre több ismert ember mutatja meg magát smink és retus nélkül. Ezáltal a követőik is rájönnek, hogy ők sem tökéletesek, nekik is vannak hibáik, megkönnyítve ezzel önmagunk elfogadását. Kárpáti Rebeka a legtöbbször modellfotókat posztol, ám most megmutatta, hogy az ő fenekén is vannak striák, és ezen nincs mit szégyellni.

„Rengeteg fiatal önképét befolyásolja az Instagram és a többi social media platform, ahol tökéletesre szerkesztett arcokat/testeket láttok, de már pár kattintással és egy menő filterrel is el lehet érni olyan élethű és tökéletesnek tűnő kreálmányokat, hogy az valami hihetetlen” – kezdte a bejegyzésében Kárpáti Rebeka. 

„Csak azt szeretném mondani, hogy Ti, akik többnyire csak profi, fotós által készített előnyös képet láttok rólam/másokról az Instagramon, ne higgyétek, hogy nekünk nincsenek hibáink és mindig tele vagyunk jókedvvel és önbizalommal. Mert nekem is narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam, itt van még a keratosis pilaris is és volt, hogy negyedennyi hajam volt mint most… De őszintén szólva már nem érdekel.”

kárpáti rebeka

Kárpáti Rebeka (Fotó: Instagram)

Sztárok smink nélkül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top