nlc.hu
Sztárok

Jótékonykodik a Kaukázus

Kardos-Horváth János, a Kaukázus frontembere: „Annak köszönhetjük a közönség szeretetét, hogy átlagemberek vagyunk”

Jótékonysági akcióra készül a Kaukázus zenekar.

Rengeteg rajongói levelet kap A Dal-győztes Kaukázus frontembere. Kardos-Horváth János szerint azért szeretik ennyire az emberek, mert soha nem helyezkedett bele a megközelíthetetlen zenész szerepébe, mindig is úgy viselkedett, mint az átlagemberek. A műsorban sem csak magukra gondoltak, már akkor jótékonysági akciót terveztek, amikor még nem is sejtették, hogy ők lesznek a végső nyertesek.

A Duna Televízió műsorának győztesei egy gyermekekkel foglalkozó szervezetet támogatnának az akcióval. „Minden velünk egy adásban szereplő előadótársunkkal, a műsort követően pedig a műsorvezetők mellett a zsűritagokkal is aláírattunk egy lábdob borítást, amit A Dal 2021 döntőjében a produkciónk alatt ki is állítottunk a színpadra. Ezt szeretnénk elárverezni, és a befolyt összeggel egy gyermekekkel foglalkozó szervezetet támogatni” – magyarázza Janó, aki nagyon hálás a közönségnek, hiszen az ő szavazataiknak köszönhetően nyerték meg a dalversenyt.

kaukázus együttes

A Kaukázus együttes (Fotó: magánarchívum)

„Rengeteg üzenetet kapunk olyan emberektől is, akik eddig nem is ismerték a zenekart. Azt hiszem, annak is köszönhetjük a közönség szeretetét, hogy mi átlagemberek vagyunk. 25 éve zenélek, a Kaukázus immár nagykorú, 18 éves, voltak nagyon nagy sikereinek, de sosem szálltunk el ettől. Nagyon szeretem a közönségünket, mi igazából igazi közösség, egy összetartó kis család vagyunk. Reggelente rádióműsort csinálok nekik »2J«János Jelenések címmel, van Facebook-csoportunk is. Azt hiszem, az ő összetartásuk a legfontosabb számomra” – teszi hozzá a Kaukázus zenésze.

Legfrissebb sztárhíreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top