nlc.hu
Sztárok

Meghan Markle rendhagyó szülésre készül

Meghan Markle ismét rendhagyó szülésre készül, szakít a hagyományokkal

Meghan Markle gyermeke lehet az első brit királyi baba, aki nem Nagy-Britanniában születik.

Meghan Markel és Harry herceg interjúja Oprah Winfrey-nél óriási port kavart, még mindig érezni az utóhatását. Több olyan súlyos vád is elhangzott, amelyeket azóta is vizsgál a királyi család. Meghan és Harry már lassan egy éve függetlenedtek, most pedig ismét egy olyan lépésre készülnek, amire még sosem volt példa azelőtt – idézi a New York Post cikkét az Index.

A lap azt írja, Meghan Markle azt szeretné, ha a második gyerekük a montecitói birtokukon jönne világra, így ő lenne a brit királyi család történetében az első baba, aki nem Nagy-Britanniában születik. Mint kiderült, a hercegné Archie-val való terhessége alatt is arról álmodozott, hogy otthon hozza világra, ám ezt Angliában nem engedték neki. 

A hercegi pár második gyermeke a kaliforniai házban igencsak kényelmes körülmények között jöhet világra. Szükség esetén nagyon közel van a Santa Barbara-i Cottage Hospital, Amerika egyik legjobb kórháza, így ha komplikáció lépne fel, akkor sem kell aggódnia a hercegi párnak. Bennfentesek szerint, a hagyományoktól eltérően az újszülöttet nem a windsori kastély előtt mutatják majd be először a világnak, ráadásul már most sokkal több információt megosztott a terhességéről Meghan, mint az első várandóssága alatt. Hogy mindehhez mit szól a királyi család többi tagja, arra egyelőre nem derült fény. 

meghan markle harry herceg

Meghan Markle és Harry herceg (Fotó: CBS Facebook)

További hírek a brit királyi család tagjairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top