nlc.hu
Sztárok

Kiszel Tünde az ideáljáról

Kiszel Tünde az ideáljáról: „Számomra az a fontos, hogy az illető úriember legyen”

Kiszel Tünde elárulta, manapság nincs könnyű helyzetben az, aki párt keres. Most lerántotta a leplet arról, hogy milyen társ számára az ideális.

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt a mindennapjairól Kiszel Tünde, aki ismét ellátogatott az Emilio famíliához. Ezúttal azonban főzőtehetségét is megcsillogtatta.

„Szeretek főzni, a barátok, ismerősök mindig ezt a menüsort, a rakott krumplit és a madártejet kérik tőlem. Szerencsés vagyok, mert édesanyám és a nagymamám mellett kiskoromtól kezdve megtapasztalhattam a sütés-főzés örömét. A lányom is továbbviszi ennek a szeretetét, frankfurti levest és meggyes-mákos pitét például már kiválóan készít” – mondta a Drága családomban Kiszel Tünde, aki nem csak a főzéssel tölti az idejét.

kiszel tünde drága család

Kiszel Tünde az ideáljáról (Fotó: Sláger TV)

„Nagyon szeretem a komolyzenét, bár most nincs lehetőség előadásokra, koncertekre, operába járni, otthon hallgatom a klasszikusokat. Emellett sokat biciklizem, nagyon régóta szeretek kerékpározni, így felfedezni a természetet. Az otthon töltött és a biciklizős idő az, amikor kényelmes viseletben vagyok, egyébként az elegáns, alkalmi megjelenést szeretem a ruhák terén – árulta el a naptárdíva, akinek nincs határozott elképzelése a férfiideál terén.

„Nincs kifejezett zsánerem, számomra az a fontos, hogy az illető úriember legyen! Nem szeretem a beszólogatós, bunkó megnyilvánulásokat, pedig manapság ez nagy divat. Azt szeretem, ha a férfi tiszteli a nőt és persze fordítva. Ugyanakkor az ismerkedésnél nálam hozzátartozik a hosszas udvarlás. Kifejezetten szeretem, ha egy férfi hosszasan udvarol, meg akar hódítani. Randira hív, virágcsokorral kedveskedik. Nem könnyű megnyerni, nagy összhangnak és legalább egy évnek el kellene telnie az udvarlással, ismerkedéssel ahhoz, hogy egyáltalán téma legyen az összeköltözés. Eleinte ez szóba se jöhet” – árulta el a Sláger TV-n látható Drága családomban Kiszel Tünde.

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top