nlc.hu
Sztárok

Gyászol Istenes László

“1-2 hét alatt elmentek. Hihetetlen!” – lesújtotta a gyász Istenes Lászlót, több barátját is elvesztette

A műsorvezetőnek most nem könnyű szavakat találni, nagy veszteségek érték.

Megroppant a gyásztól Istenes László. A Mokka műsorvezetője – aki a napokban a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója lett – több barátját, ismerősét is elvesztette koronavírus-fertőzésben. Szívszaggató posztban emlékezett meg róluk – szúrta ki a Blikk a tévés közösségi oldalán.

Istenes László

Nagy veszteségek érték Istenes Lászlót – Forrás: TV2 / Mokka – videó

“Az elmúlt hónapokban nagyon közelről, nagyon súlyosan és nagyon érzékenyen érintett a járvány. Barátaim, közeli és távoli ismerőseim estek ágynak, voltak lélegeztető gépen és haltak meg. Olyanok, akik egészséges sportemberként élték az egész életüket, akik életvidám természetükkel energiát adtak másoknak, gyerekeket neveltek és élvezték az életet. Közülük most néhányukra már csak emlékezhetünk, mert 1-2 hét alatt elmentek. Hihetetlen! Azt hittem, hogy ilyen csak filmekben van. Akik maradtak, azok könnyes szemmel mesélnek arról, amit átéltek. Megrázó élmény, amikor életerős 40 éves, sportos fiatalemberek elcsukló hangon mesélik, hogy mit éltek át” – írja Istenes László, aki ugyan korábban gyógyszerellenes volt, most mégis belátta: szükséges a vakcina. Sőt már az oltáson is túl van az 57 éves műsorvezető: Modernával oltották be.

Olvass még Istenes Lászlóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top