nlc.hu
Sztárok

Ételfutárnak állt Meződi József

Ételfutárnak állt az Apostol együttes 79 éves frontembere, Meződi József

Meződi József a családi étterem megrendeléseit szállítja ki.

Már több mint egy éve tart a koronavírus-járvány, ami miatt a szórakoztatóiparban dolgozók többsége kénytelen volt civil munka után nézni. Az Apostol együttes 70 éves frontembere, Meződi József úgy döntött, ételfutárnak áll a családi étteremben, hiszen megszokta a folyamatos nyüzsgést és nagyon unalmasak a napjai otthon.

„A családi éttermünk november óta nem fogadhat vendégeket, csak a kiszállítás működik, az ételfutár pedig én lettem! Mindennap déltől estig viszem házhoz a megrendelt finomságokat. Muszáj valamit csinálnom, hogy ne haljak bele az unalomba, mert én hozzá vagyok szokva ahhoz, hogy mindig van valami dolgom. Így pedig a rajongókkal is személyesen tudok találkozni. Sokan meg is lepődnek, és először nem értik, mit keresek a házuk előtt, de nagyon örülnek, hogy ha csak így is, de tudunk találkozni. Persze, fokozottan figyelek ilyenkor is a távolságtartásra, a maszk és a kesztyű használatára és a megfelelő kézfertőtlenítésre. Szerencsére eddig sikerült megúsznom a vírust, egy hete pedig megkaptuk már a második oltást is a nejemmel, így hamarosan teljesen védettek leszünk” – árulta el az ACNews-nak az énekes.

meződi józsef

Meződi József (Fotó: Smagpictures)

Sztárok, akik civil munkát választottak: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top