nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly a házasságáról

„Én nem kérdezgetem, hogy merre jár, mit csinál” – Fésűs Nelly elárulta a boldog házasságának a titkát

A 49 éves színésznő bevallotta, ő soha nem kéri számon semmiért a férjét.

Házassága titkáról mesélt a Life TV Ébredj velünk! című műsorában Fésűs Nelly. A színésznő elárulta, férjével, Vajtó Lajossal együtt mindketten nagyon szabadok. Ő mindenkinek megadja a szabadságot, így a párjának is, sőt soha nem kéri számon semmiért a férjét. Amit akar, azt majd úgyis elmondja.

Fésűs Nelly

Fésűs Nellynek nagy a saját szabadságvágya, ezért a férjének is nagy szabadságot ad (Forrás: Life TV / Ébredj velünk![sc_cts_position slug="roadblock010" clear="1"] – videó)

„Mindketten nagyon szabadok vagyunk. Én egy Nyilas lány vagyok, a Nyilasokat nem lehet bezárni egyáltalán. Éppen ezért a saját szabadságvágyamból kiindulva én mindenkinek teret adok, aki velem együtt él. Én azt gondolom, hogy mivel Lajost 50 évesen kaptam meg, nem biztos, hogy nekem változtatnom kellene rajta. Úgyhogy az ő szabadságát is megadom. Én nem kérdezgetem, hogy merre jár, mit csinál. Azt gondolom, ő pontosan tudja, ha ő valami olyat tenne, annak következményei lennének. (…) Amit el kell mondania, azt úgyis elmondja” – hangsúlyozta Fésűs Nelly.

A színésznő állítja, érett fejjel már mindent másképp lát az ember és sokkal könnyedebben, toleránsabban fogadja el a másik rigolyáit.

Olvass még Fésűs Nellyről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top