nlc.hu
Sztárok

Fésűs Nelly a faragatlan kommentelőkről

Fésűs Nelly kiosztotta a beszólogató kommentelőket

A színésznő elárulta, miért nem olvas kommenteket.

A Life TV péntek este adásba kerülő Bréking! című műsorában két téma kapcsán is szóba kerültek a kommentelők: egyrészt amikor fizikai munkára „küldték” a járványhelyzet miatt a munkájukat elvesztő művészeket, másrészt amikor belekötöttek Szabó Zsófi válásába, mondván a házassága csupán a boldogság látszatát keltette. Az egyik meghívott vendég, Fésűs Nelly alaposan kiosztotta a faragatlanul beszólogató kommentelőket.

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly kiakadt a fotelhuszárokra (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„Nem olvasok kommentet, mert nekem egy kiskutya meg egy csokor virág ne mondja meg, hogyan kell élnem. Én a teljes életemet a saját arcommal, a saját felelősségemmel élem, minden ott van mindenki előtt. Egy fotelhuszár ne mondja meg nekem, hogyan kell élnem, aki lát belőlem X valamit” – jelentette ki a 49 éves színésznő, aki szerint a beszólogató kommentelők személyes találkozáskor már nem mernék felvállalni a véleményüket. 

Fésűs Nelly

Fésűs Nelly szerint a beszólogató kommentelők csak a gép mögött bátrak, szemtől szemben már nem (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

Azok az emberek, akik hozzáírnak ezekhez, akiknek eleve nyomorult az élete, és attól boldog, hogy a másét is megnyomorítja azzal, hogy olyanokat ír, amiket szemtől szembe nem merne felvállalni, tehát ha te most találkoznál azzal, aki leírta rólad, hogy te ez, meg ez, meg ez vagy, olyan mélyen csöndben lenne és egy szót nem szólna hozzád, hogy az hihetetlen. Akárhogy is tudjuk, hogy nem szabad, de elolvassuk a kommenteket, és mindig a lelkedből egy darabot letör egy ilyen. Hiába vagy esetleg felvértezve az ilyenek ellen és azt mondod: saját magadat vissza tudod építeni, az akkor is ott marad” – hangsúlyozta a korábban a Vacsorakirályban is szereplő Fésűs Nelly.

Ezek is a Bréking!-ben derültek ki:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top