nlc.hu
Sztárok

Betámadta a legendás magyar zenészeket Cintula

Magyar zenészikonokat vádol dallopással Cintula, kitálalt a legendás lemezlovas

Cintula szerint külföldről nyúltak le zenéket.

Keresztes Tibor, azaz Cintula azzal vádolta meg Presser Gábort és Szörényi Leventét, hogy külföldi nagyoktól lopott – írja a Blikk. A stroke miatt tavaly a fél oldalára lebénult legendás lemezlovas – aki minderről a Lali király CsütörTöke című internetes rádióműsorban beszélt – kijelentette, hogy Presser a szerzői karrierje elején külföldi slágerekből nyúlta az ötleteit.

Cintula

Cintula betámadta a magyar zenészlegendákat (Fotó: MTI / Czimbal Gyula)

„A Pressernél az volt a baj az elején, hogy minden nótájának megvolt az eredetije. (…) Rendszeresen jártak ki külföldre, ahol Presser elment lemezboltokba, beszerzett, amit tudott. Persze, általában olyan dalokat használt, amelyek nem szerepeltek az akkor még itthon nem nagyon ismert külföldi bandák nagylemezein” – mesélte a 72 éves Cintula, aki a saját bevallása szerint csak azért jött rá erre a turpisságra, mert hatalmas zenei tudása volt.

Hát kérem szépen Királyi hatalmaknak köszönhetően itt az új Lali Király Csütörtöke epizód. Légyszives bökj a “Feliratkozás” avagy “SUBSCRIBE” feliratra hogy nehogy lemaradj az új epizodokrol!

Posted by Boros Lajos on Friday, April 9, 2021

 Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top