nlc.hu
Sztárok

Körtvélyessi Zsolt rémélmai

Körtvélyessi Zsolt idegileg teljesen kimerült

Körtvélyessy Zsolt tavaly decemberben veszítette el feleségét, Egerszegi Juditot, majd két hete a testvére, Csaba hunyt el.

Körtvélyessy Zsoltot komoly veszteségek érték az elmúlt időszakban. Nem csoda, hogy a 80 éves színészt rémálmok gyötrik – írja a Blikk

Körtvélyessy Zsoltot tragédiák sora éri

Fotó: smagpix/ Szabolcs Birton–

„Sajnos, Csaba felesége is koronavírusos lett, így a temetés megszervezése most rám hárul. Fájó szívvel kísérem utolsó útjára testvérem, s még mindig felfoghatatlan, hogy többé nem hívhatom, nem beszélhetek vele, de hiszem, hogy már Juditkám mellett van a mennyországban…Túl sok rossz dolog történt az elmúlt fél évben. Rémálmok gyötörnek, szinte minden este álmodom valami rosszat. Ma reggel pedig vízióm is volt, mintha a feleségem kikelne mellettem az ágyból, a szemem sarkából még láttam is, aztán mire odanéztem, elillant… Tudom, ennek az idegi kimerültség az oka. Alapvetően szeretem magamban elrendezni a dolgaimat, de lehet, ezt már nem tudom egyedül megoldani, és szakemberhez kell fordulnom” – mondta Körtvélyessy Zsolt.

Olvass még Körtvélyessy Zsoltról az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Szabolcs Birton)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top