nlc.hu
Sztárok

Omri Katz és Joshua Harris,a Dallas egykori gyereksztárjai

Már negyvenes férfiak a Dallas egykori gyereksztárjai, akik Jockey és Bobby fiait alakították

Emlékszel még Jockey és Samantha, illetve Bobby és Pamela fiaira a Dallasból? Megmutatjuk, hogy néznek ki ma Johnny és Christopher Ewing megformálói...

Sem a Johnny Ewingot alakító Omri Katzból, sem pedig Christopher megformálójából, Joshua Harrisből nem lett felnőtt korára színész. Egyiküknek egészen más irányt vett az élete, a másikuk azonban filmiparban maradt.

Omri Katz – Johnny Ewing

Omri Katz 1976-ban, Los Angelesben született. 3 éves korától tévéreklámokban szerepelt. 7 éves korában aztán megkapta Jockey és Samatha Ewing fia, Johnny szerepét a Dallasban. A sorozatban egészen 1991-ig, vagyis egészen a befejező évadig látható volt, összesen 149 epizódban. A Dallast követően több más tévésorozatban is játszott, az Eerie, Indiana című szériában a főszerepet alakította. 1993-ban aztán Bette Midler és Sarah Jessica Parker oldalán tűnt fel a Hókusz pókusz című filmvígjátékban.

Omri Katz

Omri Katz a Dallasban, sorozatbeli szüleivel (Fotó: Profimedia)

1993 és 1995 között a The John Larroquette Show című szitkomban forgatott, 1996-ben pedig újra Johnny Ewing bőrébe bújt a Dallas: Jockey visszatér című tévéfilmben. Ezt követően már csak néhány sorozat epizódszerepében, valamint egy rövidfilmben láthatta a közönség, majd 2002-ben, 26 évesen visszavonult a színjátszástól. Kitanulta a fodrász szakmát és egy neves Los Angeles-i szalonban helyezkedett el.

Omri Katz

Omri Katz egykor és most (Fotók: Getty Images)

Miután Kaliforniában legalizálták a marihuána forgalmazását és fogyasztását, Katz egy saját vállalkozásba is belevágott: The Mary Danksters nevű áruházában kannabisz termesztéséhez szükséges eszközöket, illetve saját ruhakollekciót árusít.

Joshua Harris – Christopher Ewing

Joshua Harris 1978-ban született és 6 éves korától játszott sorozatokban. Pamela és Bobby Ewing adoptált fia, Christopher szerepét 1985-től 1991-ig, 108 epizódban alakította. Ezzel párhuzamosan több más sorozatban, többek között a Twin Peaksben is felbukkant. A Dallast követően még elvállalt néhány tévés epizódszerepet, 14 éves kora után azonban nem forgatott többé. Ehelyett inkább a sportkarrierjére koncentrált: a középiskolában, majd az egyetemi évek alatt is baseballozott. A profi ligában is játszott, előbb a  Chicago Cubs, majd a Lansing Lugnuts csapatában.

Joshua Harris

Joshua Harris gyerekként és felnőttként (Fotók: Getty Images)

A San Diego Egyetem marketing szakán szerzett diplomát, majd 2003-tól a New Wave Entertainment nevű cégnél dolgozott producerként. 2006-ban aztán megalapította saját vállalkozását, a 4th Wall Entertainmentet, melyben rendezőként, producerként és showrunnerként tevékenykedik. A cég különböző amerikai, illetve dubaji tévécsatornák számára gyárt filmeket, videoklipeket, illetve reklámfilmeket.

Így élnek ma az egykori gyereksztárok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top