nlc.hu
Sztárok
Jordán Tamás a Keresztanyuban

Jordán Tamás meglepő szerepet kapott, a Keresztanyuban tűnik fel

Jordán Tamás egy epizódszerep erejéig látogat el Makkosszállásra.

Jordán Tamás színházigazgató, több darabban is szerepel, ezek mellett pedig sokszor vállal tévés felkéréseket is. Éppen egy ilyennek tett eleget az elmúlt időszakban, ma pedig a nézők is láthatják, hiszen feltűnik a Keresztanyu című sorozatban.

A történet szerint Oleg Tatarenko, azaz Magyar Attila hívja el egy családi megbeszélésre, hiszen egy üzletet próbál nyélbe ütni vele. A családtagok már nagyon várják, hogy megismerjék a potenciális bizniszpartnert, ám nem éppen azt kapják, amit vártak. Hogy Jordán Tamás huzamosabb ideig szerepel-e, vagy csak epizódszerep jutott neki, az majd kiderül a következő részekből. 

Jordán Tamást elsőre meg sem ismertük:

jordán tamás kiemelt

Jordán Tamás a Keresztanyuban (Fotó: RTL)

Jordán Tamás nehéz időszakon van túl, hiszen két héttel ezelőtt elveszítette régi jó barátját és kollégáját, Törőcsik Marit. Pár nappal a művésznő halála előtt még találkoztak, akkor azt mondta, nem búcsúzkodtak, ám sajnos nem élvezhették sokáig egymás társaságát. 

Olvass még a Keresztanyu szereplőiről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top