nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoli felesége A Konyhafőnökben

Czutor Zoli felesége, Zsanett is szerencsét próbál A Konyhafőnökben

Czutor-Kilián Zsanett nagyon izgult, amikor a zsűri elé állt.

Hétfőn, azaz május 3-án indul A Konyhafőnök – az eddigiektől eltérően idén Fördős Zé is csapatot kap, így még több versenyzőnek van esélye bizonyítani. Ahogy azt már a tavalyi szériában is láthattuk, feltűnik egy-egy ismert név: tavaly Visváder Tamás és Konkoly Ági főzött, most pedig Czutor Zoli felesége, Zsanett szeretne bizonyítani.

A Nyerő Párost is megjárt Zsani elárulta, gyakorlatilag a nulláról kezdte, hiszen amikor összejött a férjével, egyáltalán nem tudott főzni, így Zolitól tanult el nagyon sok praktikát. ,,Nincs olyan parám, hogy nem nyúlok valami húshoz, vagy állathoz. Már fácánt is bontottam otthon. Az egzotikus ételektől, amiket nem ismerek, azoktól egy kicsit félek. De én szerintem szívbaj nélkül oda fogom hívni a zsűrit és segítséget kérek, ha elakadok. El tudom képzelni, hogy a Jenő csapatába kerülök, én bírom egyébként” – mondta Zsanett, aki rögeszmés versenyzőnek vallja magát és állítása szerint nagyon be tudja szippantani az ilyen szituáció.

,,A versenyszellemmel nem lesz gond, nagyon tudok küzdeni, meg biztosan fogok sírni is. Lelkes vagyok, de szoktam őrjöngeni is”

– vallja Zsani.

czutor-kilián zsanett

Czutor-Kilián Zsanett (Fotó: RTL)

Olvass még A Konyhafőnök új évadáról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top