nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Anne Douglas, Michael Douglas mostohaanyja

Michael Douglas gyászol, elhunyt Anne Douglas: „Ő a legjobbat hozta ki belőlünk”

Alig egy évvel szeretett édesapja halála után Michael Douglas újra gyászol. Nemrégiben megerősítette a hírt, hogy Anne Douglas elhunyt.

A hollywoodi legenda, Kirk Douglas özvegye, Anne Douglas elhunyt, a hírt többen megerősítették, a People magazinnak az asszony mostohafia, Michael Douglas nyilatkozott: 

„Anne több volt nekem, mint egy mostohaanya, és sosem volt gonosz. Mindannyiunkból a legjobbat hozta ki, különösen az édesapámból. Apának sosem lehetett volna ilyen karriere Anne támogatása és szeretete nélkül. Catherine, én és a gyerekek csodáltuk őt, Anne a szívünkben mindig velünk lesz” – mondta a 72 éves színész a People magazinnak.  

Michael Douglas egy régi közös képpel köszöntötte fel a mostohaanyját a születésnapján

Michael Douglas egy régi közös képpel köszöntötte fel a mostohaanyját a születésnapján

Anne-t hat nappal a 102. születésnapja után, a saját otthonában érte a halál, alig valamivel több, mint egy évvel a szeretett férje elvesztése után, akinek a halálán nem tudta magát túl tenni, ahogy mondta, ők ketten voltak egy egész. 66 évet éltek együtt, két közös gyerekük született, Peter és Eric.

„Édesapám sosem tudott titkot tartani, Anne éppen az ellenkezője volt. Éppen ezért hatott meg, amikor a közös könyvüket olvastam, amelyben Anne a németországi múltjáról beszélt, vagy a Párizsban átélt háborús évekről, vagy a karrierjéről, mielőtt megismerte apámat. Bepillantást nyerhettünk a levelezéseikbe is, ami egy új dimenzióban mutatta meg megismerkedésüket és a házasságukat.”

Kirk és Anne Douglas szerelme legendás volt: 

 Kirk Douglas és Anne Douglas 66 évig voltak házasok, és a szerelmükről, összetartozásukról sokszor meséltek (Fotó:  David Livingston/Getty Images)

 Kirk Douglas és Anne Douglas 66 évig voltak házasok, és a szerelmükről, összetartozásukról sokszor meséltek (Fotó: David Livingston/Getty Images)

Michael Douglas híres családja: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top