nlc.hu
Sztárok

Szabó Zsófi az anyaságról

Szabó Zsófi meghatottan beszélt az anyaságról: „A nehézségek is a legszebb nehézségek az életemben”

Szabó Zsófi addig nem is tudta, hogy létezhet az a fajta szeretet, amit fia iránt érez, amíg Mendel meg nem született.

Szabó Zsófi már régóta vágyott az anyaságra, a legnagyobb vágya teljesült, amikor három és fél évvel ezelőtt megszületett a kisfia. A Reggeli műsorvezetője anyák napja alkalmából a kamerák előtt vallotta meg érzéseit Mendellel kapcsolatban, aki számára a világ közepe és akit mindennél jobban szeret.

„Amint megszületett a kisfiam, nekem folyamatosan a mellkasomon volt és mindig együtt voltunk, ami azóta sem változott. Nálunk nincs szigor, nincs külön alvás, nincs leszoktatás semmiről, úgyhogy mi csak úgy élünk a nagyvilágban. Egyetlenegy szabályunk van és az a szeretet” – mondta a kirobbanó formába kerülő Szabó Zsófi, aki álmában sem gondolta volna, hogy ilyen csodálatos lesz a kisfia. 

„Anyának lenni csodálatos dolog. Biztos, hogy vannak nehézségek, mert miért ne lennének. De ezek a nehézségek is a legszebb nehézségek az életemben. Amikor nagyon álmos vagyok és a legmélyebb alvásomból ébreszt fel, akkor is nyomok egy csókot az arcára. Ez az a szeretet, ami soha nem tud megszűnni”

– nyilatkozta a Reggeli műsorvezetője, aki az élete legnagyobb büszkeségeként írja le az anyaságot. 

Sztármamik és gyerekeik: 

szabó zsófi

Szabó Zsófi (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top