nlc.hu
Sztárok

Mihalik Enikő teljesen meztelen

A várandós Mihalik Enikő teljesen meztelen az új fotóján

Mihalik Enikő bevállalós fotózáson vett részt.

Mihalik Enikő két hónappal ezelőtt jelentette be, hogy gyereket vár. Emellett az is kiderült, hogy év elején összeházasodtak a szerelmével, akit egy évvel ezelőtt ismert meg. A szupermodell úszik a boldogságban: fotózásokra jár, vlogot készít a terhességéről, hamarosan pedig visszaköltöznek New Yorkba, ugyanis ott hozza világra a babát. Enikő korábban többször posztolt félmeztelen, meztelen képeket, ezt várandósan is megtette.

Több ilyesmi fotó is készült róla, ami sok kommentelőnek nem tetszett – a modell egy nyilatkozatban reagált ezekre a hozzászólásokra. ,,Meggyőződésem volt, a nők tudnak majd azonosulni a kép üzenetével, de tévedtem. Érdekes téma, hogy egy nem terhes női testet miért a szexualitással azonosítanak, és miért tabu a meztelenség, ha valaki gyereket vár? Én nem gondolom, hogy csak azzal, hogy nem volt rajtam ruha, szexualizáltam volna magam, de látom, ez a kép kiverte a biztosítékot, ám ez nem tart vissza a jövőben attól, hogy hasonlókat osszak meg. Jól érzem magam a bőrömben, és mindig szerettem a meztelen szabadságot” – mondta Mihalik Enikő. 

Olvass még várandós sztárokról az nlc-n:

mihalik enikő

Mihalik Enikő (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top