nlc.hu
Sztárok

Mindenórás anyukák

Sztármamik, akik hamarosan (ismét) anyai örömök elé néznek

2021 igazi babyboom a sztárvilágban. Összegyűjtöttük, kik azok a kismamák, akik hamarosan világra hozzák gyermeküket.

Kismamák, akik között van olyan, aki először néz anyai örömök elé, és van, aki második terhességének utolsó napjait élvezi. Megnéztük, kik azok a magyar sztáranyukák, akik mindenórásak.

Karsai Zita

Karsai Zitát 14 éve ismerte meg az ország, amikor a Megatáncban szerepelt, aztán a Sztárok a jégen című műsorban is versenyzett, ezeken kívül pedig sokszor láthattuk az RTL és a TV2 reggeli műsoraiban a táncosnőt. A 41 éves táncosnő pár héttel ezelőtt árulta el, hogy gyereket vár.

„Május 4-re vagyok kiírva, a kislányomat pedig Lilinek hívják majd” – válaszolta a műsorvezetők kérdésére Karsai Zita a Reggeliben, aki arról is beszélt, hogy Németországban fog szülni, hiszen életvitelszerűen ott él évek óta. 

Ada

Ada két ikerfiú után egy kislánnyal várandós. Az egykori műsorvezető és családja Németországban él, és már nagyon várják a kis Freya érkezését.

(Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

Fotó: Nagy Zoltán/smagpix

„Sokan kérdezték, hogy honnan szedtem. Nem én találtam ki, ez egy létező név, ez benne van a Magyar Tudományos Akadémia névlistájában, szóval ez egy adható név, szóval nem az én agyament ötletem, hogy ezzel flancolni akarok” – mondta korábban Ada a Reggeli című műsorban.

Hódi Pamela

Hódi Pamela bármelyik pillanatban világra hozhatja második gyermekét. A kismama boldogan várja, hogy végre karjában tarthassa a kicsit. „Éttermek terasza helyett a heti csücsülésem a kórházban van, míg hallgatom a kicsikém szívverését és várom, hogy elkezdődjön a tesiórája. Számoljuk a napokat” – írta a napokban Pamela.

Hódi Pamela terhessége

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Sáfrány Emese

Sáfrány Emese nem aggódik, hogy a korábbi tökéletes alakját „tönkreteszi” a várandóssága. A kisfiúval várandós légtornász bajnokot a vastagabb combja és a megjelent narancsbőr sem zavarja, helyes táplálkozással és edzéssel igyekszik ellensúlyozni a babavárás okozta testi változásokat.

Aleska  apás szülésre készül, és szakemberhez fordult, hogy megtanulja többek közt a helyes légzést, ami majd segít a fájdalmak enyhítésében, valamint a nyomástechnikát is elsajátítja.

A következő időszakban sem fogunk unatkozni, hamarosan megszületik Horváth Éváék, Tápai Szabináék, Polgár Krisztáék és Berki Mazsiék gyermeke is.   

Így választottak nevet a sztárszülők: 

(Nyitókép: Karsai Zita/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top