nlc.hu
Sztárok

Roger Federer ezúttal Robert De Niro oldalán népszerűsíti Svájcot

Roger Federer Svájcba hívta Robert De Nirót

A teniszező és a színészlegenda az alpesi ország reklámfilmjében beszélgetnek.

Az nem túl meglepő, ha Robert De Nirót a kamerák előtt látjuk, az viszont már ritkább eset, amikor a svájci sztárteniszező, Roger Federer is színészkedésre adja a fejét. Éppen ez történik az alábbi reklámfilmben, amellyel Federer hazáját népszerűsítik, mint eszményi turistacélpontot. 

A másfél perces kisfilmben Federer rácsörög az amerikai színészre, hogy rávegye, ő is szerepeljen a Svájcot reklámozó kampányban. De Niro viszont rendre lepattintja a sportoló érveit, mondván, Svájcban minden túl harmonikus, a festői hegyek, a csinos városkák, zöld völgyek, ahogy mondja, kevés helyet hagynak a drámának. 

Federer próbál erősködni, az elképzelt reklámfilm forgatókönyvét ismerteti a színésszel, ami szerinte azzal kezdődne, hogy ők ketten sílécen megérkeznek egy hegyi vendéglőhöz. 

Roger Federer Robert De Niróval szerepel egy reklámban

Roger Federer jelenleg a világranglista 8. helyén áll, de 103 bajnoki címével az egyik legsikeresebb teniszkarriert tudhatja a háta mögött (Fotó: Getty Images)

De Niro azonban hajthatatlan, a végén annyit javasol a teniszlegendának: „Próbáld felhívni Hankst!“. Természetesen Tom Hanksre gondol, miközben a képernyőn megjelenik a svájci imázskampány szlogenje is: „ha bonyodalom nélküli nyaralás kell, Svájc kell.”

Federer egyébként azért tűnik fel a reklámban, mert idén választották meg a svájci turizmus hivatalos nagykövetének, aki a My Switzerland oldalon tippeket is ad az érdeklődőknek, hogy mit érdemes felkeresni szülőföldjén.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top