nlc.hu
Sztárok

Csernus Imre a noszvaji életéről

Negyedik felesége mellett ért révbe Csernus Imre

A pszichiáterből lett borász és kávézótulajdonos kiegyensúlyozott, boldog életet él Noszvajon.

Csernus Imre nem csak a munkájában, a magánéletében is megtalálta a számításait. Negyedik felesége, Anita mellett úgy érzi, évbe ért – írja a legfrissebb BEST magazin.

Csernus Imre

Csernus Imrének már nincsenek nagyratörő álmai (Forrás: BEST magazin)

„Fiatalon kötöttem az első két frigyemet. Sok mindennel nem voltam tisztában, úgyhogy menet közben tanultam meg, milyen házasságban élni. Az elsőbe vakon vágtam bele, mert egy csoporttársam azt mondta, hogy nős emberként hitelesebb orvos leszek, én pedig hittem neki. Hamar kiderült, hogy tévedtem. Ettől függetlenül egyik kapcsolatomat sem bántam meg. Kezdetben háborúval, majd békével váltam el!” – vallotta be a sztármagazinnak  a sajátos módszereiről elhíresült pszichiáter, aki 10 éve költözött Noszvajra, ahol kávézót vezet és borászkodik.

A daganatos betegséggel kezelt, 55 éves Csernus doki azt is elárulta a BEST magazinnak, hogy már nem érdekli a hírnév, megtalálta a belső békét, azaz ha most kellene elmennie, bűntudat nélkül halna meg.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin
 

Olvass még Csernus Imréről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top