nlc.hu
Sztárok

Mester Tamás 10 évre eltűnt

10 év után Mester Tamás újra képernyőn – ennyit változott a ’90-es évek szívtipró rockzenésze

Mester Tamást az elmúlt jó 10 évben nem láttuk, a nyilvánosságtól teljesen visszavonultan él. Hosszú idő után Friderikusz Sándor új podcast műsorában töri meg a csendet.

Mester Tamás megfordult jó pár zenekarban, alapított is egy-kettőt, zsűrizett a Megasztár több évadában, és sikert sikerre halmozott nemcsak külföldön, itthon is, majd eltűnt a nyilvánosság szeme elől jó 10 évre.

Most azonban kivételt tett, és Friderikusz Sándor új podcast műsorában mesél, mi minden történt vele az elmúlt időszakban.

Mester Tamás eltűnt 10 évre

Mester Tamás Friderikusz műsorában (Fotó: Friderikusz Sándor Youtube csatornája)

„Mester Tamás, dalszerző-énekes-producer tízévnyi hallgatás után mesél arról, hogy miért és hogyan fordult a spiritualitás felé, miért nem vágyik már világkarrierre, miért fontosabb a saját életcélját kutatni, ehhez eszközül miért a meditációt választotta, de szó esik még a beszélgetésben arról is, hogy társadalmilag miért lenne hasznos, ha a politikusok is meditálnának – minderről természetesen Friderikusz Sándor megannyi kétkedése közepette” – olvasható Friderikusz Sándor Youtube-csatornáján.

A beszélgetésből kiderül, hogy a Megasztár alatt  – amikor Friderikusz Sándor is a zsűriben ült –, többször konfrontálódott Mester Tamással, volt, hogy sokáig nem is beszéltek egymással.

A beszélgetés előzetesét itt megnézheted:

És akkor itt halkan megjegyezzük, az idén 51 éves Mester Tamás SEMMIT, azaz semmit nem változott.

Mester Tamás eltűnt a képernyőről

Mester Tamás 2007-ben (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

Olvass még sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top