nlc.hu
Sztárok

Bánfalvy Ágnes mesés külseje

Hihetetlen Bánfalvy Ágnes külseje! 67 évesen is bámulatosan néz ki a színésznő

Így őrzi meg a fiatalságát.

Az életkora ellenére is remekül néz ki Bánfalvy Ágnes. A 67 éves színművésznő-rendező elárulta a Mokkában a csodás megjelenésének a titkát.

Bánfalvy Ágnes

Bánfalvy Ágnes még most is mesésen néz ki (Forrás: TV2 / Mokka – videó)

„Egy kedves barátom mondta egyszer: ’Neked olyan jó Ági, hogy látod az anyukádat, hogy milyen szép!’. Rettentő méltósággal viselte az idős korát. Imádta a fiatalokat. Nagyon jól nézett ki, mindig adott magára, rengeteget olvasott, érdekelte minden. Tehát az ember motivált legyen, szerintem ez a legfontosabb” – vallotta be a korábban a Barátok köztben is szereplő Bánfalvy Ágnes, aki nem titkolja, olykor neki is oda kell figyelnie a pluszkilókra.

„Az ember 98 százaléka hajlamos a hízásra. Amikor már valami kicsit szűk, és szól például az öltöztető, akkor oda kell figyelni, de nem kínlódok. Inkább elengedem magam, és aztán úgy összevakarózok” – mesélte a színésznő-rendező-producer, aki a pandémia miatt online tartotta óráit a színésznövendékeinek.

Sztárok, akiken nem fog az idő:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top