nlc.hu
Sztárok

Dukai Regina először beszélt édesapja haláláról

Dukai Regina könnyes szemmel beszélt édesapja elvesztéséről

Dukai Regina először beszélt a szörnyű időszakról.

Dukai Regina egy szomorú posztban osztotta meg a követőivel, hogy elhunyt az édesapja. A mindig vidám modell nagyon szoros kapcsolatot ápolt apukájával, akit tavaly ősszel veszített el. A Music Channel műsorvezetője Szabados Ági vlogjának vendége volt, ahol többek között a szomorú időszakról is beszélt. 

„Nap mint nap küzdök, nagyon közel állunk egymáshoz anyuval és apuval is, a mai napig. Nehéz erről beszélni… Segített (egy könyv) sokat, de azért ezen még dolgozni kell. Apu egy iszonyatosan mókás ember volt, és ebből is viccet csinálna, jól kinevetne, hogy én itt most sírok. Nekem ő ad erőt: még az utolsó nap, a legrosszabb pillanatokban is tudott nevetni, még szelfit is készítettünk, az most a háttérképem. Jó lett volna átvenni azt a vidámságot, ami belőle fakad és nem annyira súlyosan megélni minden napot és problémát” – árulta el könnyes szemmel Dukai Regina.

dukai regina apja

Dukai Regina emlékei (Fotó: Youtube)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top