nlc.hu
Sztárok

Kommentháborúban Jollyék

Helyretették a kommentelőket Jollyék, besokallt a mulatós sztár és 20 évvel fiatalabb párja

Betelt a pohár, elege lett a vádaskodó és igazságtalan megjegyzésekből a mulatós sztárnak és párjának.

Jollynak (Tarcsi Zoltán) és 20 évvel fiatalabb párjának, Szuperák Barbarának elege lett a negatív – leginkább a magánéletükben vájkáló durva kommentekből –, véleményüket nem is rejtették véka alá. A mulatós sztár a közösségi oldalán osztotta meg az ezzel kapcsolatos érzéseit.

Jolly

Jolly és fiatal szerelme besokallt a negatív kommentektől (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

Mint Jolly a Tények Pluszban elmondta, nem a kritikákkal van baja, hanem azzal, hogy legtöbbször olyan emberek alkotnak véleményt róluk, akik egyáltalán nem ismerik őket. Az elvált mulatós sztár tisztában van azzal, hogy közszereplőként nagyobb figyelem hárul rá, és azt is tudja, hogy nem felelhet meg mindenkinek. Az élcelődök általában a magánéletét veszik célba. „Sokszor elgondolkozom: nem ismernek, nem tudják az életemet, nem tudják, mi miért történik, mégis ítélkeznek, vádaskodnak, és olyan dolgokba mennek bele, amelyekhez semmi közük” – jelentette ki Jolly, akinek a párját sem kímélik a fanyalgók. Hol a korkülönbség miatt kezdik ki, hol pedig azzal vádolják, hogy a híres párja segítségével szeretne zenei karriert építeni.

Minden negatív megnyilvánulás ellenére a szerelmesek köszönik, jól vannak. Rengeteg tervük van a nyárra és új közös műsorral is jelentkeznek majd.

Olvass még Jollyékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top