nlc.hu
Sztárok

Családi háború Fekete Laciéknál

Durván egymásnak ugrott Fekete Laci és fia, egymással háborúzik a két erősember

Üzleti és szakmai ellentét miatt elmérgesedett apa és fia viszonya.

Kitört a családi háború Fekete Lászlóéknál. A világ legerősebb embere versenyeken sikeresen szereplő legendás sportoló és többszörös világbajnok fia, ifjabb Fekete László egymással csatározik – értesült a Blikk.

Fekete László

Egymásnak feszült Fekete Laci és a fia (Fotó: Smagpictures.com / FEM3 / sajtoszoba.tv)

A konfliktust szakmai és üzleti ellentét okozta, ugyanis apa és fia nem ért egyet a versenyek, valamint a sportág utánpótlásának kérdésében. Mindketten saját viadalokat akarnak szervezni, a konkurenciaharc pedig megmérgezte a kapcsolatukat.

„Nem olyan könnyű a fater fiának lenni. Eszméletlen nehéz. (…) Megdolgoztam azért, ami van, nem a fater rakta a valagam alá. Amit ő felépített, azt én ilyen feltételekkel nem akarom továbbvinni. (…) Megy a harc közöttünk apuval” – jelentette ki Facebook-videójában ifjabb Fekete László. Mint mondja, az a probléma, hogy az apja évente, kétévente szervez versenyeket, amely a fiatal erősemberek számára nem elegendő, ezért ő vette át a stafétát, s rendez ilyen rendezvényeket, ám többen keresztbe tesznek neki, és ebben az apjának is benne van a keze.

Olvass még Fekete Laciékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top