nlc.hu
Sztárok

Gombó Viola Lotti, a Becsúszó szerelem sztárja a bemutatón

Gombó Viola Lotti, Tenki Réka és Stefanovics Angéla csak úgy ragyogtak a premieren

Bemutatták a Becsúszó szerelmet és a film három női főszereplője nagyon örült, hogy ez a nap is elérkezett.

Ahogy korábban már írtunk a Becsúszó szerelem bemutatójáról, amit tavaly novemberre terveztek az alkotók, de a járvány felülírta a terveket. Nemrég azonban elérkezett a premier napja és az alkotók ezt örömmel fogadták.

A Becsúszó szerelem stábja örült, hogy végre megtarthatták a film bemutatóját

A Becsúszó szerelem stábja örült, hogy végre megtarthatták a film bemutatóját (Fotó: DFP)

A film Gyula (őt alakítja Ötvös András) és Mariann (őt alakítja Stefanovics Angéla) történetével kezdődik, akik nagyon szeretnének gyereket, és úgy tűnik, hogy az adoptálás az egyetlen lehetőségük. A páros beköltöztet magához egy intézetis, terhes cigánylányt, hogy majd az ő gyerekét neveljék fel sajátjukként, de ez komoly bonyodalmakhoz vezet. A Becsúszó szerelem várandós karakterét Gombó Viola Lotti kelti életre, aki valós történetekből merített ihletet Lüszi megformálásához. 

„Viktor (Nagy Viktor Oszkár, a film rendezője – a szerző) szerette volna, hogy ezt a karaktert nagyon ismerjem. (…)  A forgatókönyv fejlesztésekor Viktorék sokat beszélgettek a gyermekvédelemmel foglalkozó TEGYESZ-től Nagy Irénnel, és az általuk készített interjú nagyon jó kiindulási alap volt. Sokat beszélt az állami gondozásban felnőtt gyerekek életéről, ami egy nagyon kemény világ. Aztán személyesen is elmentünk több helyre, például egy csepeli leányanyaotthonba, ahol 18 év alatti állami gondozott anyukák élnek a kisbabájukkal. Egy nyolcadik kerületi otthonba már egyedül mentem találkozni a lányokkal és a nevelőnőkkel.”

A film komoly kérdéseket feszeget, mégis inkább a szórakoztatás volt az alkotók célja. 

Tenki Réka, Gombó Viola Lotti és Stefanovics Angéla csak úgy ragyogtak a premieren:

Tenki Réka, Ötvös András, Gombó Viola Lotti a Becsúszó szerelem bemutatóján
Megnézem
Összes kép (4)

Régen voltak már bemutatók: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top