nlc.hu
Sztárok

Mohai Gábor akkor és most

73 évesen is nagyon sármos Mohai Gábor, így néz most ki az egykori legendás bemondó

Magánéletéről és jelenlegi munkáiról is vallott Mohai Gábor, aki 32 évesen lett a Magyar Televízió bemondója.

A 70-es, 80-as években esténként közel 6 millióan nézték – az egyetlen – televíziót, a bemondók igazi sztárok voltak. A női bemondók mellett Mohai Gáborért is rajongtak a nézők. A legfrissebb BEST magazin – Kertész Zsuzsával, Endrei Judittal és Mohai Gáborral készült – hármas interjújából kiderül, hogyan él ma az egykori rádiós és televíziós bemondó.

Mohai Gábor akkor….:

Mohai Gábor

Mohai Gábor 1989-ben (Forrás: YouTube)

„Pesthidegkúton, családi házban lakom, nincs feleségem, soha nem is volt, nincs gyerekem, egyedül élek, de nem magányosan, mindig boldogan fogadok vendégeket. A járvány előtt egykori bemondótársaimat is meghívtam magamhoz, bográcsoztunk, Zsuzsi és Judit (Kertész Zsuzsa és Endrei Judit – szerk.) is eljött. Istenien éreztük magunkat, felelevenítettük a régi szép emlékeket” – árulta el Mohai Gábor, aki 1979-ben egyéves rádiós múlttal, 32 évesen lett a Magyar Televízió bemondója.

… és most:

Mohai Gábor

A 73 éves Mohai Gábor az egykori kolléganőivel, Kertész Zsuzsával és Endrei Judittal (Forrás: BEST magazin)

A legendás rádiós-tévés még ma is nagyon aktív. „A Kossuth rádióban mindennap, a déli harangszó előtt van egy kétperces helytörténeti ismertetőm, a Márványteremben Bartók-koncerteket konferálok. Több száz verset tudok kívülről, otthon, autóban, utcán, folyton verset mondok, 6 verses CD-m már kész, és egy beszélgetős műsort vezetek a Bonum katolikus televízióban. Szóval nem unatkozom” – árulta el.

Mohai Gábor az interjúban többek között arra a pletykára is reflektált, hogy „a bemondók csak deréktól felfele öltöznek fel szépen”. „Van vagy 800 nyakkendőm, rengeteg zakóm, öltönyöm, nadrágom sincs kevés, szóval én alul is mindig jól öltözött voltam” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

Best magazin

 Még több legendás tévés az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top