nlc.hu
Sztárok

Szolnoki Péter a válásáról

Kudarcként élte meg a válását Szolnoki Péter, a Bon-Bon együttes énekese

Joshi Bharátnak vallott az 51 éves énekes.

Szolnoki Péter a Joshi Bharátnak adott interjúban a múlt történései kapcsán a válására is kitért. Elmondása szerint ezt kudarcként élte meg, de szerencsére mostanra – a már 6 éve tartó új párkapcsolatában – ismét boldog.

Szolnoki Péter

Magánéleti titkokat osztott meg Szolnoki Péter – Forrás: Life TV / Ébredj velünk Extra

Számomra valahol azért egy kudarcélmény volt az, hogy én elváltam, hogy megromlott a házasságom. A szüleim 51 éve élnek együtt, a nagyszüleim is halálukig éltek együtt. Tehát volt egy olyan példa, amit szerettem volna követni, és amikor rájöttem, hogy ez nem fog nekem menni, azért ez egy rossz érzés volt nekem. (…) A gyerekeim pont ezt mondták nekem: jobb is, hogy elváltatok, de természetesen ezt nagyon komolyan veszem és erről is sokat beszélek velük, a mai napig, hogy ezt a fajta példát ne vigyék tovább” – árulta el a Bon-Bon együttes énekese a Life TV Ébredj velünk! Extra című műsorban.

De a párommal, Vikivel nagyon harmonikus a kapcsolatunk. Már 6 éve vagyunk együtt, a gyerekeim is nagyon szeretik” – tette hozzá a súlyos betegségből felépült Szolnoki Péter.

Elmondása szerint sosem hibáztatta volt feleségét a válás miatt. “Úgy gondolom, két emberen múlik egy kapcsolat. Én sosem hibáztattam a volt nejemet. Hál’Istennek jó is a viszony azóta. Nemcsak a gyerekek miatt, hanem amúgy is. Én nem szeretek haragot tartani senkivel” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top