nlc.hu
Sztárok

Alekosz nem érti, miért nincs barátnője

Alekosz nem érti, hogy miért nincs barátnője

Alekosz hosszan fejtegeti az okokat, hogy miért szingli még mindig.

Alekosz rendszeresen elmélkedik azon, hogy vajon miért nem talál rá a szerelem. A ValóVilág győzelme óta volt pár kapcsolata, néhány barátnőjéről még képeket is közzétett, azonban egyik románca sem volt hosszú távú. A botrányhős ismét azt fejtegeti a közösségi oldalán, hogy vajon miért nem találja meg a Nagy Ő-t, és ezúttal is a nőket hibáztatja.

„Elég beszédes, hogy a jó csajok miért is a tetovált gitárost, és az iq bajnok dobost választják! A dobhoz nem kell ész! Csak, ütni kell azt. Miért nem a zongoristát? Ja? Hogy az intelligencia kérdése? Ha pedig a gitárost, akkor miért nem jazzgitárost! A torzításhoz sem kell ész. Brandy helyett Borsodi Bivaly? Na álljon már meg a nászmenet amikor itt van egy Nagy Alekosz! Gróf, értelmiségi. Egészen más kulturális holdudvar. Az fenti példák, jól bizonyítják. A jó csajok döntései mögött, szeleburdiság, meggondolatlanság van. Proletár kulturbarbár kell, nem az intelligens. Úgy tűnik, intellektusom és erkölcsi morálom lehet akadálya a jó csajokkal való érintkezéseimnek. Intellektuelnek, nem lehet jó csaja?” – írja hosszasan Alekosz.

alekosz

Alekosz (Fotó: LifeTV)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top