nlc.hu
Sztárok

Szulák Andreát nagyon feldühítették

Szulák Andrea felpofozta a legjobb barátnőjét

Az 57 éves színésznő szerint barátnője túlment egy határon.

Szulák Andreát lelkileg és egzisztenciálisan is megviselte a pandémia, a bezártság, a munka nélkül töltött idő, mégsem esett depresszióba. A Tükör legújabb adásában Péterfi Juditnak adott interjút, amelyben a hullámvölgyekről, tükörbe nézésről, párválasztásról és az egyedülálló anyukák küzdelmes mindennapjairól mesélt.

Szulák Andrea

Szulák Andrea ma már jóval türelmesebb, mint egykor (Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu)

Az 57 éves színésznő többek között azt is elárulta, ma már képes az elfogadásra, jóval türelmesebb magával és a környezetével is. „Mindent el tudok fogadni, és meg is tudok emészteni. Eljutottam oda, hogy át tudom gondolni, mi dühített fel, és felteszem magamnak a kérdéseket: mi ebből a lecke a számomra, van-e egyáltalán vele dolgom? – mesélte Szulák Andrea.

Elmondása szerint korábban voltak olyan események, történések, amelyeket hasonlóan átgondolhatott volna. „Előfordult, hogy képtelen voltam az indulatomat kezelni, és megpofoztam a legjobb barátnőmet. Elárult. Nem egy előre tervezett  retorzió volt. Nem is vagyok rá büszke. (…) Engem mindig azok tudtak a leginkább megsebezni, akik a legközelebb álltak hozzám. Ő túlment egy határon, és senki sem figyelmeztette, hogy túlfeszíti a húrt” – indokolta tettét.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Szulák Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top