nlc.hu
Sztárok

Rudolf Péterék magánélete

Ritka pillanat: magánéletéről vallott Rudolf Péter felesége, Nagy-Kálózy Eszter

Féltve őrzi a magánéletét a színész házaspár.

Sokan kíváncsiak a népszerű színész házaspár – Nagy-Kálózy Eszter és Rudolf Péter – életére, ők azonban csak nagyon ritkán engednek betekintést privát szférájukba. A Kossuth-díjas színésznő most kivételt tett, a BEST magazinnak adott interjúban a magánéletéről is mesélt.

Rudolf Péter

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter 21 éve házasok (Fotó: MTVA / Zih Zsolt)

Nálunk az esték amúgy is a munkáról szólnak, a színházról, úgyhogy Péterrel nem romantikus vacsorákat, hanem romantikus reggeliket szoktunk tartani. (…) Éppen akkor nevezték ki a Vígszínház élére, amikor karanténba került az ország. Rögtön megsokszorozódtak a feladatai, óriási terhek kerültek rá. (…) Péter elfoglaltságai miatt az itthoni ügyek intézését is én vittem. Ez természetes. Nekem az a dolgom, hogy amiben csak tudom, támogassam őt. Mi mindent megbeszélünk egymással” – árulta el a Churchill és Garbo című előadásban Greta Garbót alakító Nagy-Kálózy Eszter.

„Szeretem, ha nincs körülöttem felhajtás, maximum csak a munkám miatt. A magánéletemet, a privát tereimet próbálom megóvni. Én a szakmámban szeretek jelen lenni. (…) Greta Garbo a rejtélyessége által vált legendává. Azt hiszem, egy nőnek tényleg egy kicsit titokzatosnak kell maradnia” – jelentette ki az 55 éves színésznő.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

best nyitó

Olvass még a színész házaspárról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top