nlc.hu
Sztárok

Rudolf Péter lánya, Rudolf Szonja

Ő Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter gyönyörű lánya, Szonja

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter legkisebb gyereke már 26 éves, most végzett a Színművészeti Egyetemen. Szonja a Story magazinnak mesélt először arról, miért választotta a szülei hivatását.

Rudolf Péter és Nagy-Kálózy Eszter ritkán enged betekintést a magánéletébe, és gyerekeikről sem beszélnek sokat. Mostanság inkább arról lehetett olvasni, mire készül Rudolf a Vígszínház új igazgatójaként. Feleségével három gyereket neveltek, már mindannyian felnőttek, Flóra a legidősebb, aki Nagy-Kálózy korábbi házasságában született, Olivér és Szonja pedig közös gyermekek. Szonja most végzett a Színművészeti Egyetemen, és a Story magazinnak őszintén elmesélte, milyen volt egy színészcsaládban felnőni, és hogy titokban miért a szülei hivatását választotta. 

A 26 éves fiatal színésznő mindkét szülőjétől jó humorérzéket kapott. Szonja tiszteli a szüleit, akiktől rengeteget tanult, de már jó pár éve nem lakik velük. „Eleinte roppant furcsa volt, hogy nincs kivel megosztanom napi örömeimet vagy bánatomat, aztán hozzászoktam, még élvezni is megtanultam” – magyarázta Szonja, aki akkor költözött el otthonról, amikor bekerült a Színházművészeti Egyetemre. Szülei eleinte nem tudták mire készül.

„Visszagondolva, sok minden lehettem volna. Imádom az állatokat, egy időben zoológusnak készültem, de volt olyan korszakom is, amikor épp focistának. Nyolv évig versenyszerűen vívtam, nyilván az olimpia volt a cél. Aztán jött a tánc Végül is annál jártam a legközelebb ahhoz, hogy kikössek valami mellett. Aztán mégis győzött a régi, titkos vágyam, a színészet – mondja Szonja, akire rendszeresen vigyáztak a nagymamák vagy bébiszitter, benne mégsem az maradt meg emlékként, hogy szülei a munka miatt ritkán voltak otthon. Testvéreivel rengeteg szép emlékkel gazdagodtak.

Szonja a gyakorlati éveit még az Eszenyi Enikő által vezetett Vígszínházban kezdte. Szerinte furcsa helyzet lesz, hogy július elsejétől az édesapja vezeti a teátrumot. „Most úgy vagyunk vele, hogy ezt dobta a sors, el kell fogadni, ki kell próbálni. Aztán majd meglátjuk, mit hoz a jövő” – jegyezte meg a színésznő. 

Rudolf Szonja a Story magazinnak mesélt először a gyerekkoráról és a szüleiről:

Story címlap

Rudolf Szonja a Story magazin címlapján

Olvass még Rudolf Péterről az nlc-n:

Címlapfotó: smagpix/ Csaba Schumy

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top