TV-sztárok

Rudolf Péter az eljegyzésről beszélt

Rudolf Péter az első percben beleszeretett Nagy-Kálózy Eszterbe, a szerelmük lángja pedig a mai napig nem aludt ki.

Rudolf Péter az egyik legismertebb és legkedveltebb színész az országban, órákig tudnánk sorolni azokat a filmeket és darabokat, amiben láthattuk korábban. Mindig ember tudott maradni, főként azért, mert ő nem tartozik azok közé, akik lépten-nyomon a magánéletükről beszélnek. A színész a mai napig nagyon óvja a színpadon és mozivásznon kívüli életét, azonban most egy kicsit mesélt a gyerekeiről és a feleségéről. 

,,Azonnal szerelmes lettem belé – taglalta a Story magazin hasábjain Rudolf Péter, aki azt is elárulta, hogyan jegyezte el Esztert. – Volt egy régi, családi gyűrű, ebből öntettem a jegygyűrűnket, hogy a múltból is táplálkozzon a házasságunk. Nagy mázlim van Eszterrel.”

A színész a gyerekeiről is beszélt az interjúban. ,,Flóra harmincegy, Olivér huszonnyolc, Szonja pedig huszonöt éves. Mindhármukat beszippantotta a szakma, színészi, zenei karriert építenek. Nyitottak vagyunk az unokákra, de nincsenek nyomás alatt a gyerekek. Flóra Eszter előző házasságából született, de még hároméves sem volt, amikor megismertük egymást. Azóta egy család vagyunk, és ezt egy percig sem gondoltam másképp. Saját lányomként tekintek rá” – részletezte a színész. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top